Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butterfly on my shoulder

faceci to hooje!

Polecane posty

Jak w temacie... i tyle! Zero wartości, zero odpowiedzialności. Kompletne tchórze. Liczy się tylko żeby było miło i przyjemnie, ale jak już coś idzie nie tak to najlepiej wziąć nogi zapas i udawać, że nic się nie stało. Powoli zaczynam tracić wiarę, że są jeszcze jacyś normalni i porządni. Dupki! Ogarnijcie się wreszcie - życie to nie plac zabaw, a kobiety nie są Waszymi zabawkami. Jak patrzę na Was to mi niedobrze momentami - zachowujecie się poniżej wszelkiej krytyki. Ślinicie się do prawie każdej laski jak tylko żona/dziewczyna nie widzi. Potraficie pięknie pie*dolić o miłości, a nie macie o niej zielonego pojęcia. Interesuje Was tylko zaspokojenie Waszych instynktów. Jesteście beznadziejni...No ulżyło mi trochę :P

Gość atrament
jestem za!!!!!

Gość samotny człowiek i nie może
Zgadzam się FtH! FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH FtH ;)

Gość gimli
moim zdaniem między kobietami a mężczyznami niema różnicy porostu źle szukasz dziewczyno

Gość weronisiax
Święta prawda!!! ;)))

Daruj sobie - wiem jak się pisze... i nie jestem tępą pipą jak to ładnie określiłeś - tak w Waszym stylu - jak się coś nie podoba to najlepiej pojechać bluzgami, bo przecież konkretnych argumentów brak. Co do oglądania Waszych wspaniałych przyrodzeń to nie wiem czy mam ochotę w ogóle jeszcze kiedykolwiek mieć z nimi do czynienia :D

nie mniej jednak nic nie wzbudza we mnie wiekszego porzadania jak widok ospermionego penisa mocno owłosionego na klacie babskiego boksera... sweet:)

taaaa :D podszyw udany :D