Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeeel

pytanie do facetow i kobiet takze

Polecane posty

Gość pytanieeeeel

witajcie;) zaczne od poczatku;) bylam w dwoch stalych zwiazkach, z jednym facetam dwalata, a jakies 5 msc temu skonczyl sie moj drugi zwiazek.Jakos ostatnio odezwal siedo mnie moj dawny kolega (ja mieszkam w angli on amsteramie) i zaproponowal wspolne swieta.Czuje, ze chodzi mu o seks, na poczatku zdecydowalam ze nie pojade ale dzis wszytsko przemyslalam i postanowilam pojechac.Tez tego chce, nie umprawaialam seksu juz pol roku.Mam wielka ochote na to i nie wiem czy sie zdecydowac.Nie jestem zadna kurwa, nigdy nia nie bylam, ale nie ukrywam ochota jest ;)

Gość pewnie że jedź

Gość pytanieeeeel
A WIEC CO O tym sadzicie?

Gość pytanieeeeel
JAK SOBIE POMYSLE jakby moglo byc cudownie , to az mnie skreca.Wiem, ze moze nie powinnam tego robic ale mam taka ochote na seks ze juz nie wytrymuje :)

Gość njebjesko
baw sie!

Gość pytanieeeeel
JEST TU KTOS?????????????????? co sadzicie o takich jednorazowych wybrykach? nie uwazam rowniez ze z tego nie mogloby wyjsc cos.Mamy czesto kontakt, wiem, ze znjaomosci nie zaczyna sie od konca, nigdy nie bylam zwolenniczka tego typu wyskokow ale chcie mam przeokropna :)

jedz,ale co zrobisz potem,jezeli zaczniesz o nim myslec i tesknic,a on bedzie milczal

Gość oczywiście.
a co Ci szkodzi? jedź zabaw się ! moze akurat będzie on tym jedynym ; ]

Gość pytanieeeeel
NIE UWAZAM, ze bedzie milczal bo mamy kontakt od jakis czterech lat.wiem, ze kobiecie podczasseksu wydziela sie tzw hormon przywiazania, ale nie wydaje mi sie zeby mnie olal.cHOCIAZ NIE UKRYWAM, ZE moze tak byc :)Moze wypowie sie jakis facet?

Gość vedfe
ja bym jechała się .... troszkę pobzykać to nie grzech :)

Gość pytanieeeeel
kuzwa 4 dni w lozku spedzic mmmmm ;) kurde juz nie moge ;) prosze o wypowiedz jakis facetow.Zastanawiam sie tez czy nie moglby pomyslec o mnie pozniej jak o dziwce:(

Gość pytanieeeeel
podnosze ;) prosze facetow o wypowiedz;)

Gość kokokokoko
jedz i sie bzykaj pukis mloda :classic_cool:

ja ci powiem tak- zrobilam tak raz w zyciu. byl dobry kolega, ja sie rozstalam bla bla... i byla wielka klapa i juz nie mam kolegi :) chlopak sie zestresowal wiec nic nie wyszlo, dodatkowo rozczarowaly mnie jego parametry imimo calej sytuacji nie chcialam umozliwic mu rewanzu. przekalkuluj sobie bo zawsze cos moze pojsc nie tak ;)

Gość vedfe
jak pódzie coś nie tak to i tak mieszkają daleko od siebie, więc problemu nie ma :) Jedź !!!! Trzeba korzystać z życia :)

Gość ptanieeeeel
wiem, ze moze pojsc cos nie tak ale szczerzez mowiac mam to w nosie ;) jestem taka napalona, ze nie potrafie sie chyba powstrzymac ;) Z RESZTA wydaje mi sie, ze potrafi duzo i zna sie narzeczy;) chociaz kto wie, moze sieokazac kompletna klapa;/ Ale jak nie zaryzykuje to nie zobacze co tam kryje ;) hehe

Gość atrament
się mówi -lepiej spróbować i pozniej zalować niż zalować ze się nie sprobowalo

Gość ptanieeeeel
no wlasnie, wiem, ze jak nie pojade to bede zalowala ;) a poza tym cos zwiedze ;) hehe

Gość ptanieeeeel
jak sobie siebie wyobraze znow w lozku to az mnie skreca ;) kurde:P

Gość ptanieeeeel
moze i podjelam ja wczesniej, ale gdzies tam mam jeszcze jakies obawy.Boje sie, ze pozniej bede czula sie jak szmata :(

Gość ptanieeeeel
az tak zle bylo? ;)

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
znajdź sobie kogoś na miejscu, będziesz z pipą po świecie , po prośbie latać...

nie chce byc nie mila ale tak ;) zmiekl i koniec, zadnych szans na reanimacje bo sie chlopak bardzo tym przejal. dodatkowo jak mowilam wyposazenie mnie nie zachecilo choc mowia ze rozmiar nie ma znaczenia;) no i wazna rada- faceci strzyzcie sie ;/ tak wiec ja takich przygod mam narazie dosc hehe

Gość kobiety to nie ludzie
Przynajmniej zwiedzisz Amsterdam :) tylko uważaj żebyś niczego nie złapała od niego :)

Gość ptanieeeeel
BYL W LONDYNIENA SWIETA BOZEGO NARODZENIA I MOWIL, ZE CHCIAL mnie odwiedzic ale nie miala numeru i nie mial jak sie ze mna skontaktowac;/ wiec moze nie chodzi mu tylkoo seks ?:)

"MOWIL, ZE CHCIAL mnie odwiedzic ale nie miala numeru " Mi tak mówiła koleżanka i gówno z tego wynikało, nie analizuj po jednym zdaniu tego co mówi pakuj walizy i jedź zwiedzisz Amsterdam :)

ja bym nie jechała :) ale pewnie jestem staroświecka

Nie musi niczego robić. A jak ma na niego ochotę to może go nawet sprowokować. Byle pilnować tyła, bo dziecko z facetem "przygodą" może być poważnym kłopotem.