Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva89

Złapana przez kanara

Polecane posty

Gość eva89

Hej! Dzisiaj zostalam zlapna w metrze przez tzw kanara. Mialam bilet znizkowy lecz nie posiadam legitymacji. Chodze do szkoly policealnej i mamy tylko indeksy ze zdjeciem z danymi itd,ale nie mamy legitymacji... Czy w takim wypadku moge wyslac im xero indeksu?? Czy tez bede musiala placic kare?? Z gory dziekuje za pomoc.

faktycznie nieciekawie,w metrze niema gdzie uciekać. Idź z indeksem na stacje metra Ratusz,tam powinna być babka z ztm. Tylko kłóć sie z nimi bo zrobią wszystko zeby Ci mandat wlepić.

Gość elastyczka
w szkole policealnej tez daja legitymacje:O tylko trzeba sie pokwapic, zaniesc zdjecia i poprosic o wyrobienie.

Gość eva89
właśnie,że w tej nie daja ... pytalam i Pani z sekretariatu powiedziala ze nie wyrabiaja i daja tylko indeksy

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
no to trafiłaś na kanara geja, bo normalny chłop już by z toba siedział na kawie...

Gość kajtuś
Brak legitymacji = brak zniżki, kiepską szkołę sobie wybrałaś.

Gość elastyczka
no wlasnie lipna szkola, ja mam i to juz w drugiej takiej szkole.

Gość eva89
a moze i gej hehe nie wiem :) nie wnikalam;) tylko mam nadzieje,ze indeks wystarczy...

Gość 45628
a mi sie wydaje ze nie wystarczy, kiedys jak zaczynalam studia moja uczelnia nie wyrobila sie z wydaniem legitymacji, ale na ten czas dala studentom zaswiadczenia ze sie studiuje, gdzie na jakim roku itd, ogolnie wszystkie informacje tam byly z pieczatka. ja dojezdzam pociagami i konduktora nie interesowala ani ta karteczka ani to ze sie szkola nie wyrobila, powiedzial ze do ulgi uprawnia tylko legitymacja, ze takie s a z gory narzucone zasady i jego tez sprawdzaja i nie moge na ulgowym jechac wiec musialam doplacic do bilety i przez prawie miesiac jezdzic na calych.