Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45628

wczoraj bylam na avatarzem w 3d. dla mnie ten film to

Polecane posty

Gość 45628

porazka, za dlugi, nudny, ciagnal sie jak flaki z olejem i po wyjsciu z kina bylam zmeczona. ogolnie nie jestem kinomaniaczka, ale naprawde nie rozumiem co jest w nim takiego zachwycajacego. a jak wasze wrazenia?

Gość 45628
up :)

Gość fabuła jest pokachontas

Gość Moniksa2222222333333333
ten film to dno, zresztą ja nienawidzę filmów bajeczek typu harry poter, transformersi i jeszcze inne takie ustrojstwa

Gość granatowe gatki
gdzie ty tam czlonka widziałaś? :-D

Gość Gdzie do KINA
Moi znajomi mowili ze film jest fajny, wiec tak czy siak do kina sie wybiore. Ciekawi mnie jedynie gdzie lepiej go obejrzec? W Imaxie czy w "zwyklym" kinie? Oczy was bolaly przy ogladaniu??? Lepsza jakosc jest w Imax czy w "zwyklym "kinie z 3D?Dzieki

Gość 45628
na avatarze bylam w zwyklym kinie, ale roznicy chyba wielkiej nie ma, no moze w cenie :)

Poszedłem do Imaxa, bo zależało mi na zobaczeniu efektów. I porażka: mam chyba jakiś problem z błędnikiem, bo mało się nie porzygałem, musiałem wyjść po godzinie. Niewiele więc wiem o fabule, bo zamiast śledzić akcje walczyłem z mdłościami. Recenzje ma ten film bardzo dobre, ale chyba rzeczywiście fabułka jest typowa dla filmów amerykańskich, dość schematyczna.

Gość Gdzie do KINA
Dzieki za odpowiedzi, chyba wiec pojde do zwyklego kina.

WIesz idąc na ten film jako średnio inteligenty człowiek powinieneś domyślić się że TO nie będzie film z fabułą na poziomie jak zielona mila, Pulp Fiction, czy lot nad kukułczym gniazdem. Luuuudzieeeee pokażcie mi lepszy film z gatunku prócz Obcego i Władcy P. !! No co za zidiociali idioci nastawiający się na jakieś przesłanie płynącego z filmu fantasy :classic_cool:. To miała być czysta rozrywka, efekty, przyjemność dla oka... A nie...