Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baasia234

pomocy!!!

Polecane posty

Gość Baasia234

Kochalam sie z moim facetem bez gumki boje sie ze moge byc w ciazy :( ale nie spuscil mi sie do srodka ale boje sie ze mogly zostac jakies plemniki ktore wyszly i mnie zapylily!! :(:(:(:(:( nie wiem co mam robic!

Gość Malizna
Zapyliły? A który to dzień cyklu, kwiatuszku?

Gość Baasia234
nie wiem :/ jestem okolo tygodnia przed okresem :( zapylil tzn ze sperma sie dostala chodzi mu to dokladnie o to czy jezeli sie nie spuscil jest mozliwosc zajscia w ciaze >?help :(*

Gość Malizna
Rozumiem co znaczy zapylił, po prostu trochę mnie rozśmieszyło określenie. To, że facet się nie spuścił to żadna gwarancja, rzeczywiście jakieś plemniki mogły się "zaplątać". Ale skoro jesteś tydzień przed okresem, a masz normalny cykl, tzn 28 dni, to raczej możesz spać spokojnie. Jednak na przyszłość lepiej się zabezpieczać, po co masz się za każdym razem stresować.

Gość Baasia234
hehe dziekuje ale lepiej zrobic test dla wszelkiego spokoju?i po jakim czasie boje sie mam 21 lat i nie chcce miec jeszcze dziecka :(

pierwsze co powinnas zrobic to test! nie pytac sie na forum. tu Ci nawet ginekolog nie doradzi. to jest forum!! swoja droga wspolczuje rodzinie, przyjaciolom, znajomym. jak mozna byc takim glupkiem. jak sie chcesz jebac, to sie dowiedz chociaz co z tego wynika i jak sie zabezpieczac przed tym. napisz mi gdzie studiujesz, a bede unikal tej uczelni skoro taki debhil moze sie tam dostac!

Gość Baasia234
debilem to mozesz byc ty Kretynie i nikt nie karze ci sie wypowiadac na te tematy! wiec powstrzymaj sie og glupich komentarzy,

Gość baaasia234
robilam test i wyszedl negatywny, moze was to smieszy ale mi wcale nie jest do smiechu bo nie wiem czy jestem w ciazy czy nie:(

Gość Malizna
My też nie wiemy. Spokojnie, powtórz za kilka dni, a za tydzień po prostu dostaniesz okres i po sprawie. Przynajmniej już wiesz ile nerwów to kosztuje, nie powtórzysz głupoty. Głowa do góry, będzie dobrze.