Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghdfgh

rzecz, 7.50zł kupić?

Polecane posty

Gość Moniksa2222222333333333
nie kupić

Gość yitjorbjo
przecież to licytacja :O musisz dać więcej niż 60zł a jak cie ktos przebije to dajesz wyzszą kwotę itd :O to o jakich ty 7,50zł marzysz??????

Gość oferuszkaaaa
no rzeczy wyglądają na niezłe,i nie zniszczone.. mysle ze warto ale decyzja należy do Ciebie;)

Gość yitjorbjo
tak na marginesie tam pisze: Uwaga! Zdjęcie z miniaturki nie przedstawia ciuchów na sprzedaż! Po ewentualnej wygranej proszę o szybki kontakt mailowy! czyli nie patrz na pierwsze zdjęcie bo ona nie ma tych ciuchów na sprzedaż, to chodzi o te bluzki na czerwonym tle..... W życiu bym nie dała kasy za te bluzki co wsytawiła :O

Gość dfghdfgh
wiem wiem widziałam:) No ja własnie szukałam takich zwkłych bojówek kobaltowych najbardziej itp ale w sklepie jak znajdywałam to same za 19.90 w caymanie np//

Gość oferuszkaaaa
MUSICZ CZEKAĆ te 13 dni i obserwować cene albo napisać do autorki aukcji i zapytać jaka cena by ja satysfakcjonowala może sprzeda na kup teraz...

Gość tchibo***********
ona ma to wszystko w zestawie, nie sprzedaje pojedynczych ciuchów, jeśli się nawet ugadasz z nia na konkretny ciuch to nie sprzeda ci go za 7,50 no i jeszcze przesyłka:P zejdź na ziemię :) ja obracam się w świecie allegro już pare lat i wiem na czym to polega ;)

Gość oferuszkaaaa
ale jakby np cena nie wzrosla to wychodzi w przeliczeniu na kazda rzecz 7.50 prawda?? i wlasnie o to chodzi autorce.. ehh może i nie sprzeda osobno ale zmieni aukcje na kup teraz i np kwote umowiona z autorka i wtedy moze wyjdzie niewiele więcej zależy czy autorce aukcji zalezy na sprzedaniu ogolnie czy tez na pieniądzach.. pozdrawiam

Gość nie opłaca sie
wydawac tyle siana na te kilka rzeczy

Pominę fakt,że sama nie zapłaciłabym tyle kasy za te ciuchy, ale sprzedająca nieźle sobie dorabia na wysyłce. Za 25 zł to ja wysłałam ciężkie metalowe sanki,a nie kilka szmatek :o

Gość absolutnie nie warto
w lumpie dostaniesz o niebo ciekawsze ciuchy za podobną kasę! takie szmaty,jak wystawiła to ja mam co tydzień za 1 Zł!!!!!!każdy!

Za 60 zł w byle lumpie sie obkupisz w rzeczy lepsze niz na tej aukcji :) Gwaramtuje. Nie oplaca sie.