Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalala

prace mgr

Polecane posty

Gość lalalalalalalala

ile pisaliscie swoje prace? mniej wiecej ile mieliscie stron? miniumum jest 60 ? prosze o odpowiedzi

Gość wahania....ah te wahania
zalezy jaka praca czy sa badania czy tylko teoria, 60 stron wystarczy na pewno. Ja z badaniami mialam 85 stron, u mnie na roku mieli niektorzy 50 i wystarczylo

Gość lalalalalalalala
a jeszcze mam pytanie, jak liczycie te strony, czy sama tresc, czy wliczacie w to wszystko jak jest po kolei czyli np strona tytuowa, podziekowania, spis tresci, bibliografia, spis roznych rycin, tabel itp?

Gość lalalalalalalala
Bazienka w 4 dni napisalac cala prace? no oprocz tego kawalka teori?

Gość lalalalalalalala
prosze odpowiedzcie mi na pytanie czy jak liczycie te strony, to sama tresc, czy wliczacie w to wszystko jak jest po kolei czyli np strona tytuowa, podziekowania, spis tresci, bibliografia, spis roznych rycin, tabel itp?

Gość lalalalalalalala
i napiszcie zaile mozna kuopic sobie napisanie tej pracy, bo mi się nie chce; tata ma dużegospodarstwo i mnie będzie utrzymywał

Gość moja miała 100 stron
Wymagane jest chyba 60, ale w uzasadnionych przypadkach uznaje się także prace mniej obszerne. Nie musisz się o to aż tak martwić, bo po dodaniu bibliografii, ilustracji, bla bla bla - te strony same się zbierają.

Gość atrament
dwie krowy i pol świniaka :D

Gość ŁanSru
Zależy od promotora - u nas praca licencjacka od.50 do 70 stron a mgr ok.120 stron ma być - całość

Gość lalalalalalalala
" i napiszcie zaile mozna kuopic sobie napisanie tej pracy, bo mi się nie chce; tata ma dużegospodarstwo i mnie będzie utrzymywał" i co samopoczucie poprawilo ci sie po podszywie? zastanawiam sie tylko, wiem ze liczy sie jakos a nie ilosc, a te dodatki typy spisy, tresci, rycin, tabel, bibiografie potrafia dodac sporo stron i zastanawiam sie czy to sie wlicza po prosu :)

Gość xyz *.*.*
Na prawie minimum 100 stron przecietnie 120 i jest wymog pisania 10.

Gość moja miała 100 stron
Nie zależy od promotora tylko od kolegium dziekańskiego. Jeśli w jakiś sposób uzasadnisz (merytorycznie), że temat pracy został wyczerpany na 20 stronach a mimo to praca jest wartościowa, możesz ją złożyć. Przy czym to oczywiście skrajność, pisząc zorientujesz się, że ta pewna ilość stron jest po prostu potrzebna by wyczerpać temat. W każdym razie nie pisze się pracy magisterskiej "na ilość".

Gość lalalalalalalala
jeszcze mam pytanie, ile pozycji mieliscie w bibliografii, jest jakies minimum? i wiem ze to tez wzgledna kwestia, ale pytam tak ogolnie

Gość lalalalalalalala