Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margareta344

z jakim powodow bralyscie rozwod?czy moj jest wystarczajacy?

Polecane posty

Gość margareta344

Zyje z mezem a wlasciwie to zyje obok niego...15 lat(obok kolo 5)razem spimy ale nie spimy tak naprawde razem.Rozmawiamy ale nie rozumiemy sie...Moj problem polega na tym,ze on jest w oczach innych bardzo dobrym czlowiekiem.Niedawno kupil dom...dba o nas( o mnie i dziecko)ale tak naprawde nikt nie wie jaki jest naprawde.Nie bije mnie ,pije rzadko...ale ja jestem atrakcyjna,zdrowa kobieta i potrzebuje faceta a nie pieniedzy.Potrzebuje spac z chlopem i z takim tez rozmawiac.Wszystko co mamy mamy tak naprawde dzieki temu,ze jestem operatywna i mowie mezowi co ma robic i kiedy.On wie,ze gdyby nie to nie mielibysmy niczego.Co z tego kiedy wsrod rodziny i znajomych chwali sie "ja kupilem,ja zrobilem,ja mam..."moj wklad ...aaa niewazne to naprawde nie jest wazne.Jestem w stanie zostawic mu to wszystko-przysiegam!! W mojej pracy nie mam sie do kogo odezwac bo tak sie sklada,ze pracuje sama....Po pracy rozmawiam tylko z dziecmi bo po gora trzech zdaniach moj maz rzuca swoje magiczne"Nie rozumiem Cie"albo "Ty mnie nie rozumiesz"albo "tlumacze CI"Brak seksu spowodowal u mnie zaburzenia psychiczne z ktorych lecze sie u psychiatry...wymieniam baterie w wibratorach ale to nie to samo...faceci sie ogladaja za mna na ulicy...ja pragne ich jak glodna suka psa...Dzis palnelam(choc obiecalam sobie nigdy wiecej):Czy zdajesz sobie sprawe,ze ja nie bede wiecznie ogladac sie na to az cos z tym zrobisz?"a on mi odpowiedzial"Ta tylko o jednym"...mam dosyc...rozwod wydaje mi sie spieprzeniem zycia moim dzieciom z powodu ktorego nawet nigdy nie bylabym w stanie im wyjasnic.Poznalam w sieci faceta...chce sie spotkac...ale czy kochanek rozwiaze wszystko?Moze jest tu kobieta ktora miala podobna sytuacje...bo ja czuje sie troche dziwnie poniewaz zawsze wiem co robic a teraz mam tyle watpliwosci...

Gość margareta344
ale tu duzo ludzi pisze...:(

zabierz męża do seksuologa

Gość glupkowa pani starsza
a ja powiem cos bardziej przykrego............jestem po slubie 5 miesiecy i juz mam seks moze 1 na tydzien :( a jak prosze o wiecej to jestem zmeczony albo musze sie wyspac.........a mowia zde kobiety glowa boli :( wspolczuje.........

byl u mojego psychiatry...nawet fajnie rozmawiali...ale po wizycie stwierdzil,ze to idiota,i ze on sam powiien sie leczyc.

glupkowa starsza pani...tyle po slubie to u nam bylo ok...kilka lat po slubie jeszcze bylo normalnie.Teraz juz ma calkowity zanik popedu ale gdybyscie slyszaly jak sie do niedawna wypowiadal w tej dziedzinie hoho!! Rzygac sie chce.

ale to właściwie normalne, że po jakimś czasie libido spada... może to Ty masz jakiś problem z seksualnością? po ile macie lat? trochę głupi powód do rozwodu po tylu latach, jeszcze głupszy pomysł to zdrada z przypadkowym gościem z czatu :o

34 lata.Przypadkowy gosc z netu czy z imprezy u znajomych-nie widze roznicy.kazdy moze sie okazac kims wyjatkowym albo swinia bez wzgledu na miejsce w ktorym go poznamy .Nie mam na mysli jednorazowego seksu...potrafie soba zauroczyc mezczyzne.

Gość Black Eyes
powodem zawsze bedzie: niezgodnosc charakterów:)

...wymieniam baterie w wibratorach ale to nie to samo... Kup sobie akumulatorki, są lepsze:D A tak poważnie, to jesteś w takiej sytuacji jak połwa kobiet w Polsce z tym że nasi meżowie są za granicą. Ja nie oglądam się za facetami jak zgłodniała suka więc w twoim przypadku kochanek rozwiąze problem. Nie chcesz ruinować życia dzieciom, a mąż nie wywiązuje się z obowiązku małżnieskiego więc tak musi być. Decyzja o rozwodzie jest trudna, ale skoro jesteś pewna że ułożysz sobie nowe, lepsze życie to zrób to i niech twój mąż znajdzie sobie kogoś o kogo będzie dbał a ta nowa nie będzie narzekać...:O

wiem,ze spada libido ale wiem tez,ze faceci w wieku 30 lat maja normalne potrzeby...Mowie o 30latkach a nie o 70 latkach.

Tylko,ze moj maz nie chce innej kobiety.Chce zeby bylo jak jest... Nie wiem czy uloze sobie lepsze zycie...nikt tego nigdy nie wie.

Gość oczywiscie ze wystarczający
dawniej to sie nawet "obowiazkiem małzenskim" zwało przeciez. To jeden z najistotniejszych punktow mazlenstwa, ktorego on nie spełnia.

kochasz jeszcze męża?

Nie,nie kocham go...w naszym zyciu po wielu probach blagania kiedy w kocu udalo mi sie go zaciagnac do lozka czulam,ze kocham sie z nim naprawde...dzis...nie mam juz nawet na niego ochoty.

oczywiscie,ze wystarczajacy...a nie mysliszz,ze lepiej byloby znalezc sobie kochanka?Mnostwo jest takich lewych zwiazkow...

Gość rastrowa
u moich rodzicow sytuacja w domu wyglada identycznie, tyle ze ojciec pracuje za granica. gdy przyjezdza przez pare dni jest ok a potem zaczynaja sie ciche dni. moja mama chodzi struta bo brakuje jej seksu :O na domiar zlego przyprowadza sobie do domu "kolege". ona mowi ze seks w zwiazku jest najwazniejszy. ja, jako dziecko (jezeli mozna nazwac 20 letnia osobe), ciezko znosze ta sytuacje w domu :( oni nie sa kompletnie dopasowani pod zwgledem temperamentow. mama swiruje, tata chodzi nerowwy. najchetniej wynioslabym sie z domu.

Niesprawiedliwym jest porownywanie kobiety z mezem impotentem do kobiet ktore maja mezow za granica.Te drugie czekaja na mezow ktorzy wracaja najczesciej po 2-3 miesiacach i przezywaja upojne noce ktorych ja nie mam wcale!!