Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokaZagubionaa

internet...

Polecane posty

Gość wysokaZagubionaa

poznałam go na czacie, nie widzieliśmy się a po paru dniach rozmowy mówił do mnie kochanie, skarbie... czy można poznać na internecie kogoś kto poważnie mysli o życiu ? o związku ? czy nie za szybko te określenia? Też mnie do niego ciągnie ale wolałabym najpierw go poznać ... chce spotkania a ja trochę się boję. Nie tego że nie bedzie taki jak w necie, tego że może to jakiś ... nagabywacz... :/

Gość atrament
za wcześnie

Gość wysokaZagubionaa
ale spotkać się z nim...? w miejscu publicznym oczywiście ...

Gość Kwiatuszek...
i lepiej sobie odpuść dobrze Ci radze. Ja kiedyś poznałam jednego Pana przez neta... był uroczy, czarujący, czuły i ogólnie naj... podobnie jak u Ciebie po krótkim czasie było Skarbie, Kochanie, Kotku... spotykalismy się przez prawie 3 lata i było naprawde wspaniale... z kazdym dniem Kochałam go coraz mocniej... Planowalismy wspólne życie, slub, dzieci aż tu nagle Koniec.... Okazało się, że ma żonę, dzieci i normalna rodzinę a przez net szukał przygody.... Zrobił mi krzywdę bo nie mogę się teraz pozbierac po tym wszzystkim... Uwierz nie warto poznawać tak ludzi a z pewnością nalezy uciekać od tych którzy tak nagle okazują taką czułość... A może to jest ten sam co oszukał mnie!!!!!!!!!!!! Jak ma na imie i skąd jest?? Pozdrawiam

nie przypisuj zbyt duzo znaczenia do slow, sa ludzie dla ktorych 'skarbowanie' to chleb powszedni. a dwa- prawdopodobienstwo poznania kogos wartosciowego w internecie jest szalenie male, szczegolnie kiedys jestes mloda i masz konto na fotce (podejrzewam ze takowe posiadasz)

Gość można poznać uczciwych
mężczyzn sama takiego poznałam ,napisał mi o sobie wszystko , sprawdziłam zgdza się , też pisze do mnie skarbie itp, tylko niestety ja nie jestem do końca z nim uczciwa i to mnie boli

Gość wysokaZagubionaa
Hmm ... młoda może jestem (22 lata) ale konta ani na nk ani na fotce nie posiadam, weszłam kiedyś na czata tak, z nudów. Jeśli chodzi o poznawanie w ten sposób ludzi to już kiedyś poznałam chlopaka, byłam z nim... ale bylam za mloda żeby docenić to co do mnie czuje więc go rzuciłam. Jak ma na imie ... Krzysztof i jest z Krakowa.

coś mi to mówi napisz a pracuje za granicą ?

Gość wysokaZagubionaa
nie, studiuje. Sprawdziłabym jakoś czy to co mowi jest prawdą ale nie wiem jak ...

Gość Kwiatuszek...
no to he he nie ten :) Cóż ja dostałam strzsznie duża nauczke... może byłam zbyt naiwna i mu uwierzyłam a on mnie oszukał... tak czy inaczej jeżeli zdecydujesz sie na kontakt z nim dla własnego bezpieczeństwa (moralnego) postaraj się go sprawdzić czy faktycznie jest tą osoba za która się podaje... oszczędzisz sobie takiego okropnego cierpienia jakie teraz mnie ogarnia.... ja przez jednego człowieka nie moge poukładać sobie normalnie zycia, zaufac, pokochać... we wszystkim widzę kłamstwa.... Życze Powodzenia :)

a wisz chociaż ile ma lat ?

Gość wysokaZagubionaa
tak, jest w moim wieku... miałam się z nim dzisiaj zobaczyć ale boli mnie strasznie głowa więc przełożyłam na jutro. Okaże się jutro czy na żywo też jest tak fajnie :) Nie przykładam do tej znajomości odrazu takiej wielkiej wagi... że bedzie z tego związek. Ale z czasem...czemu nie ;)

dziękuje to jednak nie ten sam . Powodzenia