Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irenasantor

Mąż mnie dzis znów udeżył!!!!

Polecane posty

Gość a żelek czy twój kolejny
za ortografie twą

Gość kup sobie slwonik ortograficzn

ludzie, pszestancie, kobieta ma powarzny problem a wy o ortografjii. niektozy nie majom serca.

to specjalnie by zwrócić waszą uwagę i dowiedzieć się jakie jest wasze zainteresowanie tematem, przekonałam się o co tu na prawdę chodzi, macie to wszystko w dupie!

Nie bardzo rozumiem bite kobiety bo ja nie zastanawialabym sie nawet chwili...RAZ kazdemu moze sie wszystko zdarzyc( ale to moje motto i nie kazdy musi sie z nim zgadzac) ale dwa razy juz nie.Nie bylabym z facetem ktory ma mnie za worek treningowy.

patrzycie na formę a nie na treść???????????? hmmmm, to po co tu zaglądacie, ja mam PROBLEM a wy na błędy patrzycie!!!!!!!!!!!!

'patrzycie na formę a nie na treść???????????? hmmmm, to po co tu zaglądacie, ja mam PROBLEM a wy na błędy patrzycie!!!!!!!!!!!!' no wlaznie!

Masz problem, rzeczywiście, ale czy uważasz, że obcy ludzie na kafe Ci pomogą? Ile osób, tyle rad. Ja bym odeszła OD RAZU i w ogóle bym się nie zastanawiała. Uderzył Cię nie po raz pierwszy, a Ty się żalisz, zamiast działać.

A może to przez to ze żyję, bo już sama nie wiem , mam 2 dzieci, jestem schorowana mam stwardnienie rozsiane i reumatoidalne zapalenie stawów bez pracy chętnie bym uciekła ale ten dylemat gdzie i jak???

łeb na karku Postaw się na moim miejscu do kogo byś się najpierw uciekła z problemem do rodzinki czy do obcych ludzi którzy maja obiektywne podejście nie chcę stronniczości i muszę podjąć decyzje nie tylko dla siebie ale też dla moich dzieci, przedstawiłam swoja sytuacje nie jest za ciekawa!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ojojojojojoj
zloz oswiadczenie na polici, zglos sprawe do prokuratora w wydziale rodzinnym, rozglos to, nie ukrywaj.Z urzedu ruszy sprawa o znecanie sie nad Toba, dolacz dokumenty o chorobie, masz tez niebieska linie.Ale najskuteczniejsza jest sprawa w sadzie o pobicie .

Gość Najmądrzejsza w tym wielkim G
Następnym razem jak Cie uderzy to weż jakiś garnek albo patelnie i odwiń mu tak w łeb, żeby gwiazdy zobaczył Albo niech mu pamiatka na miesiąc zostanie Mój jakby mnie uderzył (a 14 lat jestesmy raazem) to bym mu w nocy łape upieprzyła Moze dlatego tego nie zrobił bo mnie juz zna i woli nie ryzykowac To facet ma tanczyc jak kobieta mu zagra Grunt to tak załozyc smycz i kaganiec zeby facet nawet tego nie zauwazył

dobrze byłoby gdybyś od niego odeszła. niestety, choroba ci to wszystko utrudnia. może gdybyś zostawiła go i dostałaś byś alimenty na siebie i dzieci.

ale on mnie teraz tylko uderzył nie pobił nie będę miała obdukcji i żadnych dowodów wcześniej tez nie robiłam, głuuuuupia ja!!!!!!!!!!!!!

Gość powiem ci ttak
mnie mąż uderzyłby tylko raz...bo potem już nie miałby okazji

Gość do ireny
jej chodzilo o to, ze uderzylby tylko raz a potem nie mial okazji bo by od niego odeszla. I Ty tez powinnas jesli masz gdzie! A jak nie? TO moze wspolna terapia do zrozumienia, ze sa inne sposoby zeby rozladowac gniew niz na matce jego dzieci. Porazka:/

Gość głupie picze wasze samce
powinny was lać codziennie za wasza glupote ,dobrze ze was leja nieporadne cipy za sam fakt ze zyjecie z sadysta chyba to juz oznacza ze jestescie glupie , lubicie klimaty sado-maso i dobrze wam tak, niech was leja hahaha:)

nie dziwie sie chlopom ze was napierdalaja bo 90% bab to glupie piizdy co lubia klimaty hardcorowe, pol biedy jesli nie maja dzieci, gorzej jak funduja choojowe dziecinstwo dzieciom .tym waszym samcom to sie nawet nie dziwie, sama jakbym miala taka glupia babe w domu to pewnie bym jej przyjebala raz na jakis czas bo by sie jej nalezalo za glupote. radze wam- modlcie sie o wiecej razów od meza to szybciej pojdziecie do nieba a tak to niewiadomo:/

głupie picze wasze samce czlowieku ty wogole wiesz co piszesz bo ja jak to przeczytalam to sie przerazilam i ty jestes kobieta...????? szkoda mi slow albo jestes tak jebn... albo cos ci sie z glowa porobilo !!! najpierw sie zastanow 0 razy zanim cos napiszesz i wiesz co bede taka suka jaka ty teraz i chcialabym zebys ty sie znalazla w takiej sytuacji

nie ma obaw nie znajde sie w takiej sytuacji bo jakby mnie moj facet uderzyl to bym odeszla natychmiast i chyba bym go zajebala, a 90% glupich ciip siedzi przy takich knurach, placze jak to im zle ale nie odejdzie bo w gruncie rzeczy lubi te klimaty a ode mnie sie kobieto odstosunkuj i zluzuj bo ci zyla peknie i bedziesz malo atrakcyjna:)

Gość nieuzywane serce
echhhh...gdybym mial zone to dbal bym o nia jak o banke mydlana. ale tak to jest,jeden chcialby i nie ma,a drugi ma i nie szanuje :(

to ozen sie ze mna:)

o moja atrakcyjnosc sie nie martw ,.......... nie rozumiem jak mozesz tak pisac???????? spoko uderzy cie maz pozniej ty jego ale nie zapominaj ze zawsze plec meska jest silniejsza i moze cie tak pierd... ze juz nie wstaniesz i na co ci to..... postaw sie w sytuacji autorki dwojka dzieci i takie choroby jezeli nie wiesz co to za choroby to sprawdz na necie a potem oceniaj i gdzie ona ma isc na ulice z dziecmi ty raczej bys tak zrobila cos mi sie wydaje...... jezeli sa takie sytuacje w domu to kobieta nie mysli o sobie tylko o dzieciach

Sytuację masz ciężka ale czego chcesz? Zostając mówisz mu mozesz to robic i tak nie odejde. Uciekaj albo naucz sie po kazdym razie uśmiechać. Gdzie i za co? W tym ci tu nikt nie pomoze bo jak ale rada jest jedna skoro to nie 1raz uciekaj albo nie zawracaj d nikomu. Współczuję ale nie bądź głupia rob cos by w niedalekim czasie móc uciec. Szukaj u przyjaciół, w rodzinie pomocy moze w jakichś instytucjach. To juz podchodzi pod znęcanie sie wiec jakas pomoc uzyskasz najgorzej sie przełamać. Chyba ze wolisz czasem dostać ale zyc na dotychczasowym poziomie. Moze poszukaj jakiejś fundacji. Masz net to szukaj pomocy a nie możliwość wygadania na kafe.

autorka ma faktycznie przesrane ze wzgledu na choroby ale ile jest picz ktore sa zdrowe a mimo to siedza przy swoich knurach ktorzy je okladaja? ludzie im radza, staraja sie pomoc a te picze jecza ze nie odejda....bo.... i tu sie zaczyna setka argumentow: bo dzieci by nie mialy tatusia, bo lepszy chlop najgorszy niz zaden, bo im sie nie chce isc do roboty albo nie chca zeby im sie ukrocil domowy budzecik. takim piczom nie wspolczuje i sama jakbym byla ich chlopem to bym im dawala niezly wycisk za glupote:)

jestem już sama i wolna, postawiłam się i tez mu przy......m, wyszłam z domu sama z dziećmi jak spał, jestem u przyjaciółki i czekam jak się zwolni mieszkanie w ktorym się zaloguję na jakis czas, tylko gorzej z gotówką mam jakies oszczednosci a e na długo nie wystarczy, swoje rzeczy zabieram sukcesywnie jak mąż jest w pracy, życzcie mi powodzenia, ale już nie boje się się nie boję tego co bedzie jak "przesolę zupę", i nie jestem sama mam dzieci i przyjaciół