Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę schudnąć 15 kg

DIETA CUD - TYLKO DLA CHĘTNYCH , Bez głupich komentarzy !

Polecane posty

Gość chcę schudnąć 15 kg

witajcie , muszę schudnąć 15 kg ,i została mi dieta cud , jak się komuś nie podoba , to niech zignoruje ten topick .. Więc w mojej diecie chodzi o: *jedzenie kilku jogobelli dziennie *picia wody ( do 6 litrów dziennie) *coś na ciepło czyli herbata ze słodzikiem lub jedną płaską łyżką cukru *jeden owoc dziennie (tylko Jabłko lub Truskawki) nic więcej !!! Moje wymiary: wzrost : 158 cm waga : 59 kg Ktoś jest chętny ?

Gość szybko schudnij i przytyj
po skonczeniu jeszcze szybciej. piekny pomysl :)

Gość chcę schudnąć 15 kg
jeśli rzucę się na żarcie , to za pewne będzie jak mówisz i przyznaję rację , ale ja stopniowo po zakończeniu diety będę wprowadzać tak powoli jedzonko i już :) Dam radę :) Ale dzięki za uwagę :)

Gość dla koleżanki- wszystkie
przestrogi to będą zdaje sie "głupie komentarze" W twoim pomyśle jest jednak jedna dobra rzecz. Zdaje mi sie bowiem,ze wybrałaś do jedzenia to co lubisz :)

Gość chcę schudnąć 15 kg
no tak :) mam produkty które są dobre , smakują mi , i w dodatku nasycają mnie :)

Gość ja lubię diety cud
;-) ale ta twoja jest skrajnie głupia :-O chcesz schudnąć, a będziesz pakowac kilka jogobelli? Czy ty wiesz, że w takiej 1 jogobelli sa poad 2 łyżeczki zwykłego najgorszego cukru? i jeszcze posłodzisz sobie herbatę :-O nie no super dieta :-D Już lepiej jakbyś jadła tylko owoce

Gość chcę schudnąć 15 kg
lubię diety cud- dobrze , to moja sprawa , i według ciebie nie schudnę ?? Zobaczysz że po tygodniu będą rezultaty ..

Gość llpp
to najglupsza "dieta" o jakiej w zyciu czytalam, wydrukuj sobie koniecznie ten topic autorko, bo za pare lat sama nie bedziesz mogla uwierzyc, jaka bylas glupia:D

będą rezultaty bo z pewnością schudniesz. to, że później przytyjesz to już nie kwestia "rzucenia się na żarcie" tylko zwykłego zwiększenia kalorii, nawet o niewiele. ta dieta bardzo spowolni metabolizm, organizm będzie się później bronił przed dalszym chudnięciem i szybciutko nadrobi braki. po takich "cudach" tyje się od powietrza. jogurt jeśli już to naturalny bo owocowe obok owoców nawet nie leżały. cukier/słodzik- no cóż...

nie chcę się mądrować bo nie mam podstaw ;) przemyśl jeszcze raz czy warto, poszukaj informacji o odchudzaniu i dopiero wtedy się zdecyduj

Gość chcę schudnąć 15 kg
zdecydowałam :) Oczywiście że jogurty naturalne :)

Gość chcę schudnąć 15 kg
Hej :* Ja już wypiłam 3 szklanki galaretki :)spróbóję dziś nic nie jeść żeby organizm oczyścić z toksyn :)

Gość jezu jak nic nie
bedziesz jesc,to organizm zacznie sie zywic toksynami znajdujacymi sie w jelitach, wiesz cos w ogole na temat oczyszczania? :-O a tak w ogole to owoce+jogurty=cukier , wiec nie wiem czy to taka dobra dieta

Gość jezu jak nic nie
na tej diecie,przy zalozeniu cwiczen schudniesz max4-5kg miesięcznie,a mozna jesc wiecej i tyle samo schudnac albo i wiecej

Gość chcę schudnąć 15 kg
Jogurty jem naturalne , ale dziś postaram się nic nie jeść .. Zobaczę , jak najdłużej się będę głodziła , bo chciała bym ważyć 45 kg :) to moje marzenie :)

Gość jezu jak nic nie
nie ma sensu pouczac,bo na pewno wiesz,ze spowolnisz maxymalnie przemiane materii,bedziesz slaba,nerwowa i stracisz wode i co najwyzej miesnie,nie zdziw sie jak za pare tyg,o ile wytrzymasz, bedziesz miala cialo jak sflaczala galareta :-D

Gość chcę schudnąć 15 kg
raczej nie będę miała takiego ciała , bo robię po 100 brzuszków i takie skośne brzuszki dodatkowo , i na spacerze z psem biegam :]

Gość chcę schudnąć 15 kg
używam jeszcze balsam ujędrniający :)

a nie lepiej dieta 1000kcal? albo dunkana,kapusciana,kopenhaska,od wyboru do koloru i wiesz ze opracowal to ktos,kto sie na tym zna.swoja droga kapusciana daje niezwykle efekty,ale jest naprawde ciezka...w sumie jesz tylko podgrzana kapuste:P

Gość chcę schudnąć 15 kg
dziękuję za rady ,ale na prawdę już wybrałam , narazie głodówka :]

Gość jezu jak nic nie
do glodowki trzeba sie przygotowac kilka dni wczesniej, stopniowo zmieniac diete i oczyscic jelita,tyle sie mowi o odchudzaniu a sa nadal osoby ktore nie maja o tym zielonego pojecia :-O

Gość chcę schudnąć 15 kg
a ty jak wydać jesteś głupiua skoro jeszcze nie pojełaś że to mój wybór którego dokonałam !! Mam nadzieję że ktoś dołączy i nie zostanę sama :( Ale nawet jeśli nie , to i tak dam radę :)

Gość jezu jak nic nie
nie zostaniesz sama,bo tu pelno takich pustych lal :-D :-P

Gość chcę schudnąć 15 kg
Właśnie wypiłam kilka szklanek galaretki , bo poczułam głód , i głód zniknął , i trochę brzuszków zrobiłam :) :) :)

1. Co do głodówki i diet nisko kalorycznych - one tak bardzo spowalniają metabolizm, że po ich zakończeniu nawet jak będziesz jeść bardzo mało, waga będzie rosnąć (taki jest po prostu mechanizm głodówki). Dla przykładu - byłam na głodówce 2 dni - waga spadła 2 kg, po głodówce przez dwa kolejne dni jadłam tylko kilka jabłek dziennie i sok z marchewki (nic więcej) i waga wróciła o te 2 kg - oczyściłam jedynie organizm, ale nie schudłam !!!! Tak działa głodówka - i ktoś kto nigdy tego nie przeżył, albo za mało o tym czytał (fachowej literatury, a nie opinii na forum), ten nie wie. Poza tym te utracone 2 kg to była woda, a nie tłuszcz. Uwierz, tak naprawdę działa głodówka i Twoje trzymanie się niskokalotycznej fiety i stoponiowe dodawanie kalotii po głodówce nic nie da. Może nie wróci całe 100% utraconej wagi, ale na ok. 70 % musisz liczyć. 2. Jeśli zalezy Ci na bardzo szybkej utracie kilogramów (czego jesem przeciwnikiem mimo wszystko) i chcesz efekt potem w miarę utrzymać (pod warunkeim, że rzeczywiście będziesz potrafiła utrzymać apetyt na wodzy po diecie), to lesza jest moim zdaniem dieta owocowo-warzywna Ewy Dąbrowskiej, albo dieta Dukana, albo dieta Plaż Południa (South Beach) - gdzie w I fazie szybko traci się kilogramy (a nie spowalnia się aż tak bardzo metabolizmu, jak np. przy głodówce) 3. Nie wiem jak wyglądasz, ale przy wzroście 158 cm ważyc 45 kg, to troche mało. Ja mam 162 cm i jak ważyłam 53 kg to juz byłam naprawdę chuda (ale jeszcze nie wychudzona, byłam taka akurat). Reasumując - Twoja "dieta" jest desperackim wołaniem o kilka kilo mniej, ale na penow nie jest metodą na schudniecie i utrzymanie wagi. Piszesz, że po tuygodniu pochwalisz się utratą wagi - pewnie, ale będziesz wykończona fizycznie i psychicznie, osłabiona. A to co stracisz, to będzie w większości woda, a nie tłuszcz - a woda lubi szbko wracać ..... Nie chcę Cię krytykować, bo wiem, ze zakładając ten topik nie szukasz krytyki, lecz zachęty i wsparcia. Ale nikt normalny nie będzie Cię zachęcał - obrałaś bardzo złą drogę i rozważ to jeszcze dobrze. Wiele już było na forum osób, które zaczynały bardzo restrykcyjną dietę, a potem im nei wychodziło, podkulały ogon i nawet się już na forum nie pokazały :-) A na poczatku wczysce zapewniają, że tym razem wytrzymają, że na prewno, że są zdesperowane, że "zobaczycie" itp :-)

jedzenie kilku jogobelli dziennie *picia wody ( do 6 litrów dziennie) *coś na ciepło czyli herbata ze słodzikiem lub jedną płaską łyżką cukru *jeden owoc dziennie (tylko Jabłko lub Truskawki) nic więcej !!! -kilka jogobeli to ile? Ja proponuje ci 1l malanki moze być nwet owocowa, jest smaczna -6 litrów nie dasz rady pić co dziennie, 1,5 to max -herbatki ziołowe np czerwona jest smaczna bez cukru. Najgorsze są pierwsze łyki a później juz jest ok. Jak zależy ci żeby schudnąc to sie poswięć -każda dieta na początku odrzuca wszystkie owoce z dużą iloscia cukru, czyli własnie jabłka i trukawki, lepiej zastąp je warzywami. Wiać ze mało wiesz na temat odchudzania, tym bardziej że twoim marzeniem jest warzyć 45kg!!!!! Ile masz lat, bo chyba nie doczytałam...

Gość chcę schudnąć 15 kg
chyba powiedziałam że to moje marzenie !!! Udało się , zjadłam tylko jeden posiłek na cały dzien ;d i teraz zjem płatki na mleczku :)