Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świeżak

Seks, prawiczek, doświadczona - nietypowo

Polecane posty

Gość Świeżak

Osiągnąłem słuszny wiek, znalazłem sobie dziewczynę, straciłem z nią cnotę. Ona wcześniej miała kilku partnerów, co mnie nawet ucieszyło, bo wydawało się, że jakby co to mnie poprowadzi. Jednak po kilku razach w łóżku zaczęło się robić nudno, ja chciałbym spróbować jakiejś nowej pozycji, seksu oralnego, a ona nie. Jej odpowiada obecna sytuacja i w żaden sposób nie da się przekonać. Jeszcze bym zrozumiał jakby była dziewicą, że ma opory, ale tak? Bo jeśli ma takie poglądy to znaczy, że i moim poprzednikom pewnie nie udało się nic osiągnąć na tym polu. I choć mi na niej zależy to ciężko mi sobie wyobrazić, aby miało być tak przez całe życie. Da się coś z tym zrobić? Jakieś rady? A może po prostu od niej odejść?

Może tego nie lubi. Albo uważa, że nauczy cię wszystkiego, a ty ją kopniesz w d... Pogadaj z nią, nie z nami :classic_cool:

Gość Świeżak
No to jak już napisałem ona mówi, że przesadzam, wymyślam nie wiadomo co i że nie ma żadnego problemu, wszystko jest w porządku. Tak więc szukam jakichś rozsądnych argumentów.

Gość a moze za malo sie jej
podobasz i za malo meski dla nie jestes zeby ci chciala zrobic loda? czasem dziewczyna jest z chlopakiem bo jest dla niej dobry, czuje cos do niego, uprawia z nim seks, ale za malo sie on jej podoba, zeby zrobila mu loda