Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milup

mleko milupa

Polecane posty

Gość milup

Czy ktos karmi tym mlekiem?Jakie macie doswiadczenia?

ja karmie tym mlekiem:) dokladnie APTAMIL milupy. wg. mnie jest bardzo dobre, tyle, ze ja karmilam piersia do konca 5 mies. i potym od razu podalam mojemy maluchowi nr 2 chungry milk, bo moje dziecko sie nie najadalo 1. mysle, ze mialam tlusty pokarm i mu 1 nie wystarczala. podczas karmienia piersia tez go dokarmialam tym mlekiem 2- przeznaczone jest od urodzenia :) serdecznie polecam :)

Gość milup
dziekuje bardzo Moje dziecko ma prawie 5 miesiecy i tez wlasnie aptamil1 zaczelam diodawac.:)

w sklepach mozna dostac takze to mleko w kartoniku o poj. 200ml. przeznaczone od razu do picia. ja mam zawsze w torbie, jak ide do miasta, czy jade w podroz. nie stosuje go oczywiscie czesto, ale sie przydaje :)

Gość ja podawalam
ale z tego co wiem to w pl nie jest zbytnio stosowane

Gość bffbdfb
ja też podawałam i to jest bardzo słodkie mleko w smaku,jak żadne inne

Gość bffbdfb
nie wiem,pomyśl sama,ja uważam,że trochę źle,przerabiałam już 4 mleka i żadne nie było tak słodkie jak Milupa

Gość ja podawalam
MNIE BARDZO SMAKOWALO :)

Gość ja podawalam
sorki za caps ;)

Gość bffbdfb
no dobre jest bo słodkie :))

wydaje mi sie, ze jedyna wada slodkiego mleka moze byc to, ze dziecko przyzwyczai sie do slodkiego smaku. pomyslec mozna, ze moga sie zrodzic problemy typu- slodzenie herbatki bo inaczej dziecko nie bedzie chcialo pic... u mnie jednak sie to nie sprawdza bo moje dziecko zjada wszystko co mu podam :) dlatego nie widze przeciwwskazan. sprawdzlam, na 100ml. mleka NAN jest tyle samo kalorii co w MILUPIE.

Gość ja podawalam
a ja wolalam podawac to co mnier tez smakowalo bo wszystkie inne mleka ktorych probowalam byly niedobre,nawet lyzeczki nie moglam zjesc :P a pamietam do dzis jak bylam mala i mama mi chyba bebiko dawala a ono bylo slodziutkie :D

Gość bffbdfb
a ja kiedyś sprawdzałam i porównywałam mleko : HIPP, MILUPA, NESTLE BEBA i NESTLE ALEETE,wszystko praktycznie identyczne,a jedno z nich było mlekiem numer 3,a reszta 2