Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Hello!

Polecane posty

ale nie o wybaczanie chodzi ale o normalnosc masz racje wyszlo jak wyszlo i niemam zalu do ciebie miałes prawo ale twoje zachowanie zaskoczylo mnie strasznie a jak szkola ??

to jestem z ciebie dumna ze nie olałes masz plusa umnie teraz postaraj sie bo szkoda by bylo jak skończysz masz szanse na coś lepszego dobry z ciebie facet kiedys bedzie

nie ja juz nie zrobiłes mi przykrość i wystarczy nie jestes zly tylko dlatego ze cos poszlo nie tak nie oceniam cie nie moge bylo minelo nie warto wspominac tylko przestałes z dnia na dzien i ti wyszlo głupio ale jestes dorosly wuesz co robisz i czego chcesz Kamil ostatnio pytal mie o ciebie ??

dalej po staremu ma kobiete a ja mam dodatkowy etat niewiem cze pamietasz mowilam ci kiedyś ale juz mnie nie dotyka ma zakaz sadu a co u ciebie ??

nie wysyłaj kwiatow kobiecie nieznanej ha ha choc lubialam jak wysyłałes mi kwiaty szkoda ze juz niechcesz ale nie istotne

to milego wieczoru pozatym ja niemam cie na gg niemartw sie nie bede sie narzucac cześć bylo mi milo cie uslyszec

Gość chamska a Ty umiesz pisac
po polsku ? stosowac znaki interpunkcyjne ? tak skladasz zdania , ze nie da sie ciebie czytac :O