Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz szlag mnie tafiii

Pytanie do mężczyzn !!!!!

Polecane posty

napisalam to co bajabongo radzila tzn w tym konteksie hehe i jak dla mnie moze wogóle nie odp. wogóle jakie byłzo juz jego zdziwienie kiedy na pierwszego smsa odp. ze nie bardzo wiem z kim mam "przyjemnośc " ?? - bo nie wiedzialam ! nie mam pamięci do numerów heh a jego numer skasowalam zaraz po rozstaniu więc ... dzekuje wam bardzo !!!! za pomoc tzn za rozmowe bo to mi rozjasniło umysl :/ narobilabym głupot !!!

Gość bajo bongo
ciekawi mnie jedno co myśli facet odchodząc do innej? ja bym tak nie potrafiła odchodzic do innego po 3 latach np. lub nawet po roku moze dlatego ze kobiety za bardzo sie przyzwyczajają?hmm... mnie mój czasem tak wkurza ze mam go dosyć i była taka chwila ze pisał do mnie taki jeden co sie we mnie podkochiwał i zawsze działał na mnie :D no ale pózniej finał mialam taki że o mały włos nie straciłam aktualnego faceta . trzeba pomyślec dwa razy za nim sie coś zrobi

wiecie co ?? on albo jest wyjątkowo bezczelny albo ma problemy ze soba odpisał cytuję : " Nie sądziłem, że tak szybko o mnie zapomnisz i skreslisz wszystko co byo między nami. Ja często wspominam wspolne chwile ale jesli tak chcesz to wszystkiego dobrgo. Pa. " HA HA HA HA no nie wierze !!!! co koleś !!!! nie odopisze mu ofc. choc on ewidentnie chciał mnie do tego sprowokować !! ale juz nic a nic nie odpisze !!!! :P jej bezczelny! taki tekst po tym wszystkim ! gdzie ja miałam oczy będąc z nim ??

Gość wierzyCIELKA
ale manipulant!!! Byle jego bylo na wierzchu. He pojechalaś mu po ambicji!! Zuch dziewczyna!!

dobrze ze się w pore opamiętałam i nie narobiłam głupot heh to była tylko chwila slabości teraz juz wiem ze to zamknięty rozdział !

Gość bajo bongo
buhahaha buhahahahahahhaahhahahahahhahahha hahahaha hahahah hahahah hahhha ao jaaaa cieeeeee.... :D dobry agent klasyczny przykład chłopa użalającego się nad sobą haha.. pożal się boże facet ma tupet. oj cierpiałabys przez niego cierpiałabyś... jesteśmy dumne z ciebie dałąs rade i sama przekonałaś się co naprawde w nim siedzi. bierze cie na litość i tez cie prosze nie daj sie! pare słów ode mnie do niego MIAŁEŚ SWÓJ CZAS I MIEJSCE dla takiej dziewczyny.!!

DZIĘKUJE WAM JESTEŚCIE KOCHANE !!!! a ja czuje się jak idiotka teraz, że chocby przez moment mogłam pomysleć o nim inaczej niz jak o największej porazce mego zycia ! A fakt ze to załosne jak zareagował heh

Gość hiacynt24
pomysl co czułabyś gdybyś dała się wciągnać w te jego bajery? a po drodze straciłabys tego nowego chłopaka. ale dobrze ze tak sie to kończy. :)

własnie na samą mysl az mi glupio matko przeciez on znowu znalazl by sobie nową he i ja znowu na lodzie, a poza tym ja juz bym mu nie wybaczyla więc tylko wplątałabym sie w chorą relacje i jeszcze straciła M. a on jest wyjątkwym facetem! i nie zasługuje nawet na chwile moich watpliwości !

Gość bajo bongo
no to piękne co piszesz... :) teraz widze że jestes zakochana i to naprawde. wiesz życie jest takie że trzeba miec obok siebie kogoś z kim na dobre i na złe będzie z nami ,trzeba zwracać uwagę na szczególy na to kto jaki jest jaki jest wobec nas a kobiety zasługują na szczególną opiekę. tylko nic nie mów swojemu M. bo go możesz zniechęcic bo chyba z tego co doczytalam jestes z nim jakies 8 mcy? to za krótki czas i może sie chłopak poczuc zagrożony nie warto nawet wspominac o tym chwaście zapomnij o nim i ciesz się życiem z nową miłością ! :D

dzwoni !!! i moj chłopak tez wlasie dzwonił ! nic mu nie mowie a ten - byly - dzwonił 3 razy ale nie odbieram !! jej juz was pewnie nie ma no ale jak juz mówilam koniec :D

Niie kochana z M. jestem zaledwie 3 miesiące !!!! z byłym byłam 8 miesięcy i zostawił mnie w lipcu ! tez swoją drogą cudne wakacje mi zafundowal heh

Gość eksy
nie daj sie manipulantowi! Wie jak Cie podejsc. wiem cos o tym, bo bylam z manipulantem. nie daj sobie nic w mowic, bedzie udawal niewiniatko nie daj sie nabrac i najlepiej nie baw sie w zadne spotkania ani rozmowy bo potem tylko bedzie sie zastanawiala czy faktycznie cos zrobilas zle ze tak Cie potraktowal. Nie daj sie, Twarda trzeba byc jak ma sie do czynienia z chamami

taktak wiem hehe :d juzpowaznie nie mam nawet cieniea watliwosci i moze dzwonic 30 razy a nie odbiorę !

Gość bajo bongo
będzie cie teraz dręczył mówilam ze będzie ta długo cie zdobywał jak za pierwszym razem.ehhh te chłopy. 3 mce to tez juz jakis czas... nie daj sie nie mozesz popełnić tego głupstwa. wiem ze moze myślisz sobie ze jakas laska pisze na necie i prawi pierdoły ale ja juz tyle sie naczytalam o takich przypadkach ze to klasyka. poza tym jestem psychologiem z małym stażem więc znam niektore przypadki ktore konczą sie zle.. od braku szacunku do siebie dziewczyn ktore dały sie sprowokować byłym i cierpią bo są uzależnione psychicznie od nich, ogolnie patologia.

Gość pewnikiem posladkiem
NIE DAJ SIĘ!!!!!!!! Odbierzesz=zniszczysz sobie życie wyłącz telefon, zmenczy sie

Gość bajo bongo
ale mysle ze jestes mądrą dziewczyną i rozsądna a po twoich wpisach smiem stwierdzić ze jestes dojrząła emocjonalnie wiec myślisz za nim dasz sie sprowokowac, dobrze by było zebys miala obok siebie jakąś osobe ktora dobrze by ci doradzała a wtedy twoje życie w twoich rękach :) powodzenia życzę i miłości duzo dobranoc

nie mysle ze cos sobie piszesz i nie wiesz co mowisz ! przeciwnie to tez nie jes tak ze ja nie mam wlasnego rozum i radzę sie ludzi na forum zwyczajnie szczęśliwym trafem zajrzały tu osoby które wiedza co mówia i ja to wszystko tez wiedzialam tylko trzeba bylo mną potrząsnąć :D za co wam dziekuje hehe

dobranc ! ja tez juz będe ciekac spać ... mam bliskie osoby mam przyjaciołke tyle ze dzis tak szybko to się dzialo ... iedzialam przy kompie więc pomyslaam okafe hehe i widać dobra była o decyzja :P dobranoc !

Moze sie mylę ale jako facet pisze-odbierz i powiedz ostro stanowczo: odpierdol sie. Wg mnie jak facet nie usłyszy tego wprost to zawsze cos mu w glowie mowi a co zaszkodzi spróbować. Uprzedz swojego obecnego ze gosc sie przypieprza bo moze sie przypadkiem dowiedzieć i straci zaufanie do Ciebie myśląc ze trzymasz kontakt. Powiedz mu i przy nim najlepiej odbierz jesli sie tak ułoży i powiedz tamtemu, nie daj dojść do slowa nie słuchaj tylko powiedz ze jest przeszłością, ze chcesz o nim zapomnieć i co wogole sobie wyobraża burzac ci spokoj i niech spier.. Wtedy moze zrozumie. Inaczej dlugo nie zrezygnuje bo niby co ma robic jak mu sie nudzi a ty nie dajesz ostro sygnału by dał spokoj. Tylko kobiety myślą ze milczenie to slowo nie. Facet nawet nie czyta a bo szkodzi spróbować. Znam takie typy.