Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość który z nich trzech

MAM DYLEMAT ....pomóżcie mi wybrać

Polecane posty

Gość który z nich trzech

witam, mam taki oto dylemat..., 1.jestem w związku z facetem 2 lata, układa nam sie OK., nie kocham go, ale jest mi z nim dobrze 2. mój były - zostawił mnie ponad 2 lata temu, chce bym wróciła, chyba ciągle coś do niego mam, ale boje się że znów mnie zostawi 3. poznałam przez net fajnego faceta, chce się ze mną spotykać, podoba mi sie, fajnie sie nam rozmawia, kogo z nich wybrać?

Gość Pani TYsiąca Nocy
takiego, który nie kłamie. Nie oszukuje, szanuje ciebie- nie proponuje ci roli kochanki - 3jkąt. Taki co podrywał inne. I nie wymaga od ciebie podrywu jego. Tak samo traktuje ciebie jak te poprzednie-bogate.

Gość ojojojojojoj
trzeciego.

Gość który z nich trzech
z obecnym mam bezpieczny związek, le bez namiętności i szaleństwa a tego mi brakuje były - rożnie bywało, byliśmy razem ponad 3 lata, kocham go...chyba ten trzeci - mało go znam, ale chce poznac........

Gość ojojojojojoj
i slusznie-postaw na nowe a jak nie wyjdzie postaw na czwartego :-P

Gość Lilly E.Ewellinka
żadnego... skoro nie umiesz sobie sama odpowiedzieć na to pytanie 🖐️

Mało opisałaś sytuacje myślę ,że odpowiedz znajdziesz sama :) ja byłego chyba bym sobie odpuściła może znowu cię zostawi a ciebie dręczy ciekawość. Facet przez neta poznany? hm serio chcesz dla niego rzucić faceta którego znasz długo ufasz i który cię kocha? ja bym została przy 1 :) ale sama sobie odpowiedz na to pytanie.

Gość który z nich trzech
chyba nie chce być z obecnym facetem, bo to nie to ( mojej strony), wiem,że mu na mnie bardzo zależy, skrzywdzę go jak zerwę... i tak go oszukuje kontaktując się z byłym, i klikając na gg z tym "nowym" wiem,że to podle:(

Gość do który z nich trzech
Witam Cię. Jestem w podobnej sytuacji. Ale mam 2 wyjścia z podanych przez Ciebie 1 i 3. Tylko że z 3 się już troszke spotyka i iskrzy i sama niewiem co robić :(

Gość Słowo Prawdy
Zdecydowanie 3. Zostaw 1, póki go nie zraniłaś. Zaś z 2 już raz nie wyszło, to po co tracić czas?!? PS. Cześć Rzeczka 🖐️

1. Skoro ci nie odpowiada, jest ci z nim zle, narzekasz na brak szalenstw to moze czas go zmienic? Bo co ciagnac zwiazek w ktorym moze sie pogorszyc??? 2. Za nic do niego nie wracaj! 3. Spotkac sie mozesz, nic nie tracisz:) A moze akurat okaze sie swietnym facetem:)