Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgrhqtehthtrh

czy znacie jakieś mądre słowa do licencjatu???

Polecane posty

Gość dgrhqtehthtrh

typu implikować, paradoksalnie itd?? jak wgl napisać licencjat za bardzo się nie przemęczając?? i tak żeby nie okazał się też plagiatem??? z ilu książek się korzysta?? myślicie, że do sprawdzenia jest jeśli użyję 1 książki do rozdziału a w bibliografii podam te pozycjeltóre były w niej przytoczone (żeniby przeczytałamz 16?) jak to napisać szybko, szkutecznie i niewielkim kosztem??? ps. mam czas do czwartku na 1 rozdział. help :)

Gość stara mewa
kompatybilny znam :classic_cool:

Gość brunetkaaaaaaaaaa
z jednej ksiązki to nie przejdzie , bedzie cięzko

Gość stara mewa
i jeszcze wysublimowany :classic_cool:

Gość a po co ci ten trzeci
jeszcze perwersja, bąki waginalne i satysfakcja oralna

Gość a po co ci ten trzeci
A po co Ci ten licencjat, jesli moge spytac????????????

Gość dgrhqtehthtrh
znacie więcej takich słów? to ile tyc książek minimalnie strzeba?? i i le stron na 1 rozdział?? nie wiem, bo semonarke sukcesywnie omijałam w tym semestrze ;/ help :)

Gość o my God
i ty człowieku chcesz mieć wykształcenie wyższe???? świat schodzi na psy, tylko tyle w tym temacie.

Gość Atomówkaaa
pierwszy rozdział minimum 15 stron. a książek i literatury ja mam 25 na całą pracę. ze wszystkich korzystałam. mam oddane dwa rozdziały. brak trzeciego, wstępu i zakończenia

Gość po co ci licencjat
skoro nie potrafisz nawet do zajęć sie przyłożyć, to odpowiedz sobie na pytanie po co w ogóle szłaś na studia? No po co - kolejna dla papierka. Ręce opadają.

Gość kurczaki pieczone
a temat twojej pracy to jak brzmi? bo chyba nie "wyszukane słowa". Kobieto czy ty wiesz w ogóle o czym ty piszesz i po jakiego grzyba? czy ty naprawdę myślisz, ze o wartości takiej pracy swiadcza "madre" slowa???najmądrzejszym jest czlowiek ktory w prostych slowach potrafi mowic o trudnych i skomplikowanych rzeczach.

Gość dgrhqtehthtrh
taak??? widzę, ze tu sami wyształceni mgr siedzą :D ciekawe jaką Wy macie robote, że takich znawców udajecie....wgl studiujecie coiś czy takimi zakompleksionymi matołami jesteście któzy potrafią tylko dowalać? :D w dupie to mam,bo mój licencjat i ta będzie zajebisty,gdy tylkosię do niego na poważniej wezmę...przynjamniej mam dystans i się bawie :D rozmawianiem o tym...a nie jestem tak ograniczonym słupem jak Wy :D nara

Gość Atomówkaaa
dzięki za miłe słowa.

Gość jyjeytjytjterverw
oprócz Ciebie :) mewy i brunetki rzecz jasna. Wam dziękuję za normalne potraktowanie tematu.:)

Gość gość
... widzisz i nie grzmisz! Rok temu pisałam licencjat, ale czytając ten wątek można zwątpić we własne pokolenie. Wstyd i hańba, żeby student pytał o "mądre słowa" do swojej pracy i o to, jak tu się za bardzo nie wysilić.. Jeśli aż tak nie chce Ci się pisać to po co szłaś na studia? Trzeba było znaleźć dla siebie coś, co Cię zainteresuje a nie uczyć się na siłę. A pytania typu z ilu książek się korzysta i jak sprawdzić, czy jest plagiat, powinnaś zadawać promotorowi.. Normalnie masakra jaki jest teraz poziom na uczelniach