Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejsis srejdis

związek z byłym!!!pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość lejsis srejdis

1,5 roku temu zostawiła faceta, bo nie byłam pewna tego związku, spotykałam się z innymi, z jednym jestem nawet w związku, a teraz coraz częściej myślę o swoim byłym, dodam, ze mieliśmy kontakt ze sobą, on tez znalazł sobie kogoś zaręczył się, ale mimo to jeszcze przed gwiazdka był u mnie, całował się ze mną i mówił ze kocha...teraz ja nie mogę o nim zapomnieć, jednak kiedy prosiłam go o spotkanie odmowił...niby mam kogos ale mysle ciagle o byłym...nie wiem, co robic...doradzcie walczyc o niego?? czy takie cos nie ma w ogole przyszłosci??

Gość lejsis srejdis
no pomozcie oceńce tą sytuacje, bo ja sama juz nie wiem co robić

Gość edelajda makucha
Na własnym przykładzie źle wróży taki powrót.ktoś mądry powiedział kiedyś,że nie wchodzi się do tej samej rzeki.Ja bym nie próbowała wracać ,kiedyś tak postąpiłam i żałuję bardzo

Gość edelajda makucha
Nie ma przyszłości,tak ja uważam,też łudziłam się wspomnieniami,że było świetnie i w ogóle,ale prawda jest taka,jeśli czegoś nie mamy,bardzo tego pragniemy,jak schwytamy to nie smakuje tak samo,.

Dokladnie.urwać kontakt radykalnie.on jesli wroci to na sex a potem do narzeczonej.daruj go sobie i od nowa zaczynaj zycie układać.nikt nie mówił ze urodzisz sie znajdziesz chłopa i to bedzie od razu ten właściwy. ..

Gość lejsis srejdis
dzieki...a z tym seksem to chyba prawda..o tym ciagle mi mowił...

Powiem krótko... Ma kogoś i całował się z tobą... Oszukuje inną - ciebie też oszuka. NIE WIERZ W ANI JEDNO SLOWO I POGOŃ NA DRZEWO jak przyjdzie następnym razem. Po co pakowac się w coś co nie ma przyszłości. A tak już jest, że chce się nam czasami czegoś co wiemy że nam zaszkodzi i po to pytamy innych - by potem nie mieć wyżutów do siebie tylko zwalić na innych, że tak doradzili - stąd twój wątek, stąd pytanie.