Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka babeczka z jajami

wzięłam sprawy w swoje ręce!

Polecane posty

było mi smutno, bo chłopak potraktował mnie krótko mówiąc jak śmiecia. nie dość, że mnie wykorzystał, to potem dał kosza, później zrobił nadzieje, proponował związek, nie odzywał sie i uznał, że jednak nie chce ze mną być ... to jeszcze uznał, ze sie mnie wstydzi :o CHCIAŁAM UMRZEĆ przez chwile :P przez jakiś czas szlochałam, użalałam sie nad sobą, robiłam z siebie ofiare losu itd. pisałam do niego jakieś smuty i robiłam z siebie wariatke. a ostatnio napisalam do niego tak jak gdyby nigdy nic, wesoła, z żartami, pewna siebie, pogadaliśmy krótko, ale ciesze sie z tej rozmowy. :) w ogóle juz nie mam zamiaru sie nad sobą użalać, bo czuje sie świetnie :D dałam mu do zrozumienia, że wiem, że chętnie by sie ze mną umówił itd. bo wiem, że tak jest.. :) proponuje babki, wrzućmy na luz, bez niepotrzebnych spin, smótów, nerwów i wyrzutów! :D

a co Ci się przytrafiło?

Rozstałam się z facetem, on tego nie chciał, ale ja nie widziałam przyszłości naszego związku...on strasznie cierpiał, ja trochę mniej ale po jakimś czasie zauważyłam, że strasznie mi go brakuje, napisałam mu to w smsie i niestety on nie odpisał :(