Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scarlet__

głupia ja

Polecane posty

kocham go, znaczy się tak mi się wydaje, że go kocham a on dzisiaj pojechał ze swoją dziewczyną do Holandii. Wiem, że nie jest z nią szczęśliwy, to raczej związek na zasadzie 'tak trzeba i już'. Znamy się 6 lat, był moją pierwszą miłością i to samo powiedział o mnie kiedy w końcu odważył się ujawnić swoje uczucia. Co mam robić? Nie umiem zapomnieć..

Gość 93120808360
On Wie że Ty dalej go kochasz?

tak, ale powiedziałam mu, sama nie wiem dlaczego, że ponieważ zależy mi na jego szczęściu pozwalam mu odejść.....

daruj se gościa, gdyby mu zależało to byłby z tobą a nie z inną, szkoda na niego czasu....

EJ SORKI ALE CO TO MA BYC! Kolesia nic nie laczy z tamta panna , kocha ciebie, ale jest z nia! Do tego wyjechali sobie razem... Raczej klamie! Cos czuje ale do tamtej....

Gość wiki1006
mialam podobna sytuacje nie daj sie zwodzic ja starcilam wiele lat i nic nie wyszlo dopoki jej nie zosawi trzymaj sie od niego z daleke nie sluchaj co mowi tylko patrz na czyny

ale on jest z nią nie długo, kilka tygodni a nas tyle łączyło. kiedy mam mu wierzyć? już nic nie wiem...

radze ci dobrze, daj se spokój, ja byłam zakochana platonicznie przez rok, tyle sprzecznych sygnałów mi dawał, ale moje postanowienie noworoczne było: odpuść go sobie wiec dałam sobie spokój, co prawda nie jest łatwo, tym bardziej że razem pracujemy ale cóż czekam na kogoś komu będzie na mnie zależeć...

to z nim cos nie tak skoro nie umie zdecydowac, po co z nia jest skoro ciebie kocha??? Tego nie rozumiem, moglby z niej zrezygnowac i byc z toba ale tego nie zrobil

czemu faceci to robią? już wydaje się, że jest dobrze, że to idzie w dobrym kierunku i buch! nagle dowiadujemy się, że on znalazł sobie inną...