Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek matolekkkkkk

Jaki jest facet spod znaku ryb??

Polecane posty

Miala ktoras z Was doczynienia z takim oto osobnikiem? :D prosze o opinie:D

upup

Gość beatkaakrra
czuły, romantyczny,opiekuńczy. fajny jest

podnosze

Gość cocoshell
ja miałam :| faktycznie jest czuły, romantyczny, opiekuńczy, ale także dwulicowy, kłamliwy :| ja jestem zodiakalną lwicą i uwielbiam być w centrum uwagi, życie pełne energii, natomiast on był spokojniejszy ode mnie i poróżniły nas charaktery.

Gość cycu jest ale zmienił pseudo
Facet ryba może być jak płotka ale również jak szczupak :D

dziewczyny!! prosze o wypowiedzi:)

Gość beatkaakrra
facet ryba pasuje niestety tylko do kobiety ryby. nie zgodzę się z tym, że jest dwulicowy.

Gość cocoshell
zapomniałam dodać, że facet ryba jest wrażliwy.

Gość cocoshell
moim zdaniem na pewno prawda. znam dwóch spod znaku ryby. jeden mój były, a drugi dobry kolega z pracy. obydwoje są romantyczni, czuli, wrażliwi, łatwo ich zranić, uczuciowi. itd.. zresztą nawet w internecie jest wiele charakterystyk znak zodiaków, więc poszukaj troszkę autorko.

szukalam ale chcialam tez zasiegnac Waszych opinii:))

Gość cocoshell
ok, rozumiem ;)

zakompleksiony, dwulicowy, przewrazliwiony, wydaje mu sie, ze jest dusza towarzystwa, ale kazdy widzi, ze to sztuczne. Kochliwy, romantyczny, niewierny, lekko despotyczny. nie wiem, co moja mama w nim widzi...

Gość rece opadywują
wali mu rybą z gaci oczywiscie.

Gość cocoshell
babaruda - mój były był właśnie taki, jak kogos opisałaś. zresztą nawet nie tylko ja twierdze, że ryby są fałszywe a tu charakterystyka: Ryby są dwunastym i ostatnim znakiem zodiaku. Mają dwie planety opiekuńcze Neptuna - planetę iluzji, intuicji - oraz Jowisza - planetę ekspansji i idealizmu. Ich trygonem jest woda, należy do znaków podwójnych, osoby spod tego znaku cechuje dwoistość natury. Ryby są empatyczne, wrażliwe, mają dużą wyobraźnię i intuicję, łatwo doprowadzić je do łez, są niepoprawnymi romantykami. Kreatywne, posiadają wiele talentów, często zostają artystami. Patrzą na życie przez " różowe okulary" ,mają zamiłowanie do mistycyzmu, poezji, sztuki nowych wzniosłych idei. Są wspaniałymi partnerami, pełni poświęcenia i zrozumienia dla bliskiej osoby. Potrzebują kochać i być kochani. Jest w nich coś niezwykłego, magnetycznego. Czułe, delikatne, zmysłowe, dobre, mają wielkie serca, łatwo je zranić. Są bardzo tolerancyjne. Dom, rodzina, poczucie wygody, spełnienia są dla nich bardzo ważne. Są szczere, otwarte, lubią towarzystwo, dążą do sukcesu ale w sposób łagodny i nie za wszelką cenę. Łatwo wybaczają krzywdy. Mówi się że potrafią z wroga zrobić swojego przyjaciela. Ich motto to współodczuwanie, emocje, służba, poświęcenie, zrozumienie, wizje. Ryby będąc zdolne do niezwykłego współczucia, mają tendencje do zbytniego poświęcania się i cierpienia dla idei. Mogą sądzić że ich działanie jest bezinteresowne, gdy w dziwny i niezrozumiały sposób dla innych, dbają o swoje ego, chcąc być coraz lepszymi i bliższymi ideału człowieczeństwa. Słabym ich punktem jest zdrowie, które zależy od emocji, mają tendencję do chorób psychosomatycznych. Często w ich życiu pojawia się chaos, poczucie bezsensu, nadmierne przeżywanie uczuć, krytycyzm, zmienność nastrojów, mają tendencję do izolowania się. Mogą je dręczyć troski , łatwo wpadają w kłopoty. Często inni ludzie wykorzystują ich dobroć i naiwność, doprowadzając do strat materialnych. Będąc pod silnym wpływem Neptuna mają skłonności do ucieczki w iluzje i różnego rodzaju uzależnienia, mają słabą wolę i wyjątkowo niechętnie patrzą prawdzie w oczy. Ryby mogą być zarówno świętymi jak i wielkimi grzesznikami.

a to dzidy te ryby:)

dziady mialo byc:P

a swoja droga, ciekawi mnie jacy sa w lozku :))

Gość cocoshell
był ok, nie mogę narzekać.

a tam nie ma co uogólniać, znam 3 spod ryb i wszyscy są wrażliwymi miłymi chłopakami, nie widze w ich zachowaniu cienia fałszu także nie ma reguły

nie ukrywam, ze jest bardzo interesujaca osobowoscia, kreci mnie niemilosiernie :)

Gość ja jestem rybką
w nas nadzieja panowie!

Gość kardashia
Mój chlopak jest rybą.Może i ma w sobie cos z wrażliwości itd ale jest tez strasznie niezdecydowany i ciężko go rozgryźć...

Gość Gosienka91gość
Chłopak z którym się spotykam tez jest zodiakalna ryba po 30 bardzo miły, inteligetny, spokojny gość. Ale faktycznie jeżeli chodzi o uczucia bardzo skryty. Uczucia pokazuje w czynach a nie słowach. Gdy mnie chciał poderwać używał rożnych sposobów, pierw zabiegał o znajomość, pózniej o numer, o spotkanie aż poprzez zostawienie mi kluczy do jego mieszkania. Jest naprawdę kochanym facetem ale ma tez swój świat i często trudno zanim nadarzyć , jest zmienny i to kobieta może przeszkadzać. Macie jakieś porady jak oswoić taka rybkę tak zeby wiedziec o jego uczuciach????

Gość gość
jestem rybą i wszystko co wyczytalem potwierdza sie np poswiecanie sie dla idei, przez ktore w przypadku mnie mam tez konsekwencje rawne, wrazliwosc na cietpienia innych, niezdecydowanie, gnebienie w sobie dwóch skrajnych osobowosci, podatnosc na emocje, latwosc na zranienie

Gość Gosienka91
Panowie zodiakalne rybki podajcie jakieś rady jak można wyczuć od takiego mężczyzny ze jego uczucia są na serio i jak od niego w delikatny sposób się dowiedzieć co czuje???

Gość gość
Zgodze sie z tym, ze ryby to bardzo wrazliwe osoby. Maja swoje hobby i silna wole. Sa tez niezdecydowane w moim odczuciu.

I własnie jak to niezdecydowanie u nich zrozumiec? nie pokazuje ze mu na mnie zalezy ale gdy sie nie odzywam to on sam pisze. Pokrecone z nimi jest to wszystko :(