Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczka1234

pisze z 1 facetem w 2 osobach

Polecane posty

Gość janeczka1234

podszyłam sie pod moja siostre tzn wywyłam jeje zdjecie, ale pisze jako jakas inna laska z innego gg, wszytsko po to zeby sprawdzic prawdomównośc, gosc sie mna zachwyca pisze ze z inna nie kręci, aż nu nagle taka ściema, nie widzieliśmy sie jesdzcze, zanmy sie z internetu, wiec w sumie moze robic co chce bo ja tez zinnymi pisze, ale czmu mi wciska ze nie kreci...oboje mamy po 23 lata

nie cierpię tego typu sytuacji, dlatego sie wypisałam z ilove i sympatii, nigdy nie wiedziałam czy gościu nie pisze do mnie i jednocześnie do innych dziewczyn

Gość ojojojojojoj
janeczka ja pierdziele, ty masz akcje .Co jakis czas nowa nowela.Masz wyobraznie dziewczyno.

to podszyj sie pod jeszcze jedna i bedziesz prawie jak Bog- w trzech osobach.

Gość janeczka1234
helloł, i co o takim myśleć?? typowy kłamaca czy ścimnia bo głupio tak z kilkoma pusać skoro sie nawet nie widzieliśmt?/

Gość Słowo Prawdy
A paradoks tej sytuacji jest taki, że oto kłamca ocenia innych, przypisując im etykietę kłamcy. Skoro w swoim zachowaniu nie widzisz nic złego, to czego chcesz od zdesperowanego bidaka??

Gość janeczka1234
nie wiedze nic wtym złego ze z kis pisze..tylko po co mi ścimnia ze on tylko i wyłącznie z mną itp itd

Gość budzikerghrtht
tylko ze on ma swiadomosc ze ja pisze zinnymi, ze nie musze póki co z niczego rezygnowąc, nic nas nie łączy, a on mi ścimnia, ze tylko ja, ze jaka ja super jestem ze on tyko ze mna pisze,nie pytałam go o to sam powiedziała z enie pisz z innymi ze usunął konto z ilove, więc czemu o tej "nowej"lasce nie powiedział?/ chcociaz zażrtowałma ze coś wolno pisz e , ze chyb atam z jakąs gada:/

Gość janeczka1234
wyżej to ja

Gość trafil swoj na swego
jestescie siebie warci, oboje po jednych pieniadzach ;) on sciemniacz, ty - podszywaczka. sorry, ale nie wiem, ktore z was jest gorsze.

Gość gwoli wyjasnienia...
bawisz sie w gierki? to inni beda to samo robic z toba...taka to juz rownowaga natury

Gość ja powiem tak........
Ty oszukujesz on oszukuje jesteście siebie warci ...

Gość wtorek w środę a w piatek co
nie wiem czy masz świadomość ale jesteś psychicznie chorą osobą , twoja skłonność do szukania dziury w całym rozjebie każdy związek

Gość sympatycznaAsia
z ta choroba psychiczna to jednak przesada :D