Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trolinka_lublin24

Dlaczego mu nie staje?! problem z facetem

Polecane posty

Gość trolinka_lublin24

Mamy po 24 lata, jesteśmy dla siebie pierwszymi w łózku.Miesiąc temu przerwałam branie tabletek(chciałam zrobić 2 miesięczną przerwę), brałam je przez rok i tylko na tabletkach uprawialiśmy sex z chłopakiem ale odkąd odstawiłam wyszło nam tylko raz w gumce bo co założy i próbuje wkładać we mnie to mu mięknie i nic z tego:o kiedys mogł 2-3 razy dziennie a teraz? widujemy się w weekendy więc i nieregularnie ale żeby aż tak? zaczynam sie martwić, wiem że nikogo nie ma ale boję się że mu nie staje bo mnie juz nie kocha ;( niby wszystko super fajnie sie układa ale... brakuje mi seksu , on mówi że to przez to że nigdy tego nie robilismy w gumce, tzn wyszło nam ze 2 razy tylko bo zawsze tablety ale może mówi tak z innych powodów, Poradźcie coś proszę.... nie chcę go zameczac pytaniami bo mówi że boi się że znowu mnie zawiedzi i jakoś tak:o

Może gumki są zbyt ciasne? Próbowaliście z większym rozmiarem?

Gość trolinka_lublin24
raczej nie są za ciasne on twierdzi że nic nie czuje więc może za grube? może nic przez nie nie czuje i dlatego mu opada a może....?

Przetestujcie różne rodzaje prezerwatyw. Jeśli jednak problem będzie się powtarzał rozważcie inne metody antykoncepcni. Przecież wszystko z Twoim facetem w porządku, skoro przy pigułkach nie było problemu.

Gość trolinka_lublin24
a możliwe żeby po prostu w gumce nie dał rady? to chyba oznacza że czeka mnie 20-miesięczny post, nieźle... trochę się boję ze brak seksu nas od siebie oddali intensywne dosyć życie seksualne a tu nagle abstynencja,nieźle :(

Przecież są jeszcze prezerwatywy dla kobiet, kapturki, globulki. Jest duży wybór innych metod.

Gość trolinka_lublin24
taaak tylko te wszystkie globulki kapturki mają niską skuteczność a ja sie nie dam wrobić w dziecko :o poza tabletkami innym środkom jakos nie ufam on się męczy wiem ale zastanawiam czy to wynika tylko z faktu używania gumki czy też mogą być tego inne powody :o

Gość czarnaMamba_88
mi sie wydaje ze problem tkwi w psychice, moze obawia sie ciazy ?itd. kiedys czytalam o takim przypadku

Gość trolinka_lublin24
pytalam go czy obawia sie że wpadniemy itp ale mówi że zaczyna myślec o tym że mu opadnie i jak zaczyna zakładać to już powoli robi sie miękki a jak wkłada to już całkiem:( na początku jak zaczynaliśmy uprawiać sex jakieś 1,5 roku temu to udało nam się pewnie ze 2 razy i tez podejrzewałam że mu sie nie podobam bo był ten sam problem a teraz znowu:o tylko że teraz minęło troche czasu więc może sex mu sie przejadł albo ja znudziłam z facetami nigdy nie wiadomo chy a by mi prawdy nie powiedział... a jak już włoży i uda mu się kilka razy poruszać w środku to twierdzi że nic a nic nie czuł...

Gość chlopakowi nie staje
bo sie po prostu boi ciąży. Sprobujcie innych metod antykoncepji np plastry. A jak nie to moze wroc do tabletek. Jak on tak sie boi, to uzywajcie gumek, ale niech on nie konczy w Tobie. Wtedy bedziecie mieli pewnosc, ze nic sie nie stanie.

Gość chlopakowi nie staje
a i stresuje sie tym, czy podola. Po prostu wrzuccie na luz. Muzyka, swiece, alkohol itp. On nie moze czuc presji z Twej strony. On musi czuc pozadanie. Moze tak filmik erotyczny przed seksem? to pomoze mu sie odprezyc. A najlepiej zrob mu loda :) i jak bedzie mu stal to zaloz mu gume.

Gość czarnaMamba_88
sexem sie nie znudzil skoro jak bralas tabletki bylo ok boi sie ciazy... a facet sie przeciez nie przyzna...

To przez gumy a nie ze przestałas sie podobać. Żaden prawie facet jesli ma wybór nie chce gumy. Niektórzy po prostu wrecz nie umieją w gumie. Problem tkwi w psychice lub przyzwyczajeniu. W net duzo jest o tych problemach na stronach o psychologi i sexie-sa tabletki, ćwiczenia, porady wskazówki itd. Stres każdego moze zmiekczyć ;)

Gość trolinka_lublin24
dzięki za rady! zobaczę się z nim dopiero za 2-3tygodnie a za jakieś 3 tygodnie znowu planowałam zacząc brać tabletki i mam nadzieję że wróci do formy bo jak nie to zacznę się martwić nie na żarty

Gość Mirekjh5
Miałem dość poważne problemy ze wzwodem, potencją, erekcją i wzwodem Kiedyś trafiłem na stronę: http:///www.DoktorPotencja.pl/kamagra-100-mg.php Odkąd zaopatruję się w tej aptece w Kamagra, moja żona jest w niebo wzięta :) Polecam.