Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sakinom

NIEPOTRZEBNE OWLOSIENIE

Polecane posty

Mam troszke nie typowy problem (jeszcze nie slyszalam, zeby ktos tak mial) Mam wlosy na brodawkach, nie jest ich duzo, bo moze z piec, czy szesc, ale sa dlugie i czuje sie bardzo nie komfortowo przy kazdym zblizeniu z moim chlopakiem, a jestem z nim okolo 6 lat, wiec powinno mi to przejsc... Balam sie cokolwiek zrobic, bo boje sie, ze wyjdzie ich wiecej...ale juz od na prawde dluzszego czasu czuje sie tak zdesperowana, ze nie wiem co robic...obniza to rowniez bardzo moja samoocene, czuje sie przez to jakby troche gorsza, wstydze sie isc do lekarza, wiec moze ktos sie znajdzie kto potrafi mi pomoc... Bardzo mi na tym zalezy. Moze ktos kiedys mial podobny problem i jakos na to zaradzil...

Gość Costa Bravaaa
Mniemam, że chodzi ci o brodawki na piersiach. ;) Nie martw się, przede wszystkim nie jest to jakiś nietypowy problem. Mogę cię zapewnić, że sporo dziewczyn ma tam włosy. Ja też mam kilka i wyrywam je sobie pensetą. Nie odrastają od tego grubsze także nie masz co się obawiać. Są też inne sposoba usuwania włosów. Podobno regularne smarowanie włosów wodą utlenioną powoduje, że stają się jasne, a później się wykruszają. Tylko do tego potrzeba czasu i cierpliwości.

Gość BabyBlue
Zglos sie do specjalisty od chorob popromiennych.

Gość BabyBlue
"(jeszcze nie slyszalam, zeby ktos tak mial)" Albo malo sluchasz albo masz 15 lat, co na jedno wychodzi. Na dupie tez masz wlosy, sprawdź :D

Gość 29.08.2009 po
ee tam, wiele dziewczyn ma taki problem ja na początku goliłam:o:o:o bo bałam się wyrywać. ale w końcu gdzieś przeczytałam, że można tak się ich pozbyć i od tego czasu mam spokój uffffffffffff więc do dzieła i po 1 minucie nie będzie problemu