Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
angie_1992

wychowawca kolonijny POMOCY

Polecane posty

Witam was drogie Forumowiczki ;) zwracam sie do was z takim zapytaniem: Mam 18 lat i jestem wolontariuszem/opiekunką w świetlicy przyparafialnej dla dzieci w wieku : 6-14 lat. Razem z drugim opiekunem myslimy o wakacjach dla tych dzieci, a konkretnie o jakiejs kolonii w górach.. I tu pojawia się problem, mianowicie jesteśmy, jakby to nazwac, charytatywnie działającą instytucją wiec nie mozemy sobie pozwolic na zatrudnianie opiekunów z biur podrózy ... Kolega jest nauczycielem więc bez problemu może pojechac tam jako jeden z opiekunów, problem ze mną.. mimo tego ze mam ukonczone 18 lat nie mogę zrobić kursu na opiekuna gdyz nie skończyłam jeszcze szkoły średniej ;( bardzo chcialabym pojechac tam jako jeden z opiekunów (w celu obniżenia wszelkich kosztów jak i z racji tego ze znamy sie dobrze z dzieciakami i wzajemnie sobie ufamy co pozwoliłoby obu stronom na przyjemniejsze i bardziej komfortowe spędzenie tych wakacji).. Czy słyszałyście może o jakichś kursach dla osób jeszcze uczących się, a może macie inne ciekawe pomysły na rozwiązanie tego problemu? Proszę o pomoc !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować