Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosssssssssssssssss

najgorsza impreza

Polecane posty

Gość kosssssssssssssssss

wasza najgorsza impreza w życiu? jak wyglądala co sie na niej dzialo, ze zasluzyla na miano NAJGORSZEJ? jakies pokątne zdrady, flirty, narobienie sobie wstydu przed facetem/ znajomymi?

Gość kosssssssssssssssss
haha słodko :-) moja najgorsza to byla jak biegalam w samych majtkach po dworze... :-O masakra, nie wiem co mnie opetalo!!! wstyd ze hej, balam sie z domu wychodzic pozniej :-O

A pamiętam jeszcze taką, na której jedna koleżanka tak strasznie się upiła a że jest z gatunku tych co to ajlawiu po alkoholu wszystkich, kleiła się do wszystkiego co tylko chodziło i miało ptaszka, bez wzgledu na stan cywilny. Strasznie żenujące to byłodla wszystkich.W końcu wrzuciliśmy ja do pustej sypialni( to była chata w górach) i zamknęliśmy na klucz.

Gość w dniu gdy umarł papież
zimno było jak nie wiem co, każdy się szybko zabrał do środka i tyle było całej imprezy. A miała być pierwsza impreza plenerowa tej wiosny.

Gość kosssssssssssssssss
taaa znam ten typ. ja czasem mam tak, ze agresor mi sie wlacza ;-) tak czy siak z tymi majtasami na podworku to bylo totalne przegiecie :-O jeszcze pal szesc gadanie jakis glupot!! balam sie, ze ktoregos dnia wstane a tu zdjecia na jakiejs wrzucie czy cos. dochodzilam do siebie chyba z 2 tygodnie :-D tak czy owak jest co wspominac z czasow studenckich :-D

Gość anonimowo_bo_wstyd
Koleżanka zaproponowała mi wypalenie czegoś egzotycznego. Impreza była przednia, serio. Tyle że godzinę po północy całkowicie urwał mi się film- rano wstałam i: a) znalazłam swoje ciuchy rozwalone po cały pokoju b)miałam założone 2(!!!!) tampony maxi mimo braku okresu c) mój współlokator żartowniś wmówił mi że robiłam kupę na podjeździe sąsiadów i dopiero po moich tygodniowych męczarniach przyznał się do kłamstwa nigdy więcej zakazanych substancji

Gość se jestem se seseeseesesese
Ja całowałam się z moją koleżanką na oczach wszystkich. Nie muszę mówić jaki wstyd był następnego dnia. Wstyd tym większy, że była ona dziewczyną mojego ostatniego eks. Kiedy on się o tym dowiedział zamiast stwierdzić, że jestem walnięta zaczął gadać o trójkąciku... bleeeeee!!!!

Gość kosssssssssssssssss
hehehe widze, ze kazdy/kazda z nas miala jakies dziwne przypadki na imprezach i moralniaki nie raz, nie dwa a moze i nawet wiecej razy ;-)

Gość anonimowo_bo_wstyd
Moj facet dostał ataku zazdrości(pijacko-irracjonalnego) bo jakis kolega chciał ze mną zdjęcie sobie zrobić. Obraził się i poszedl spać do samochodu na parking, myśląć że w przypływie wyrzutów sumienia przyjdziemy prosić pana księciunia o wybaczenie. Najgorsze że nikt nie zauwazył jego wyjscia i mądrala prawie ducha wyzionął śpiąc w styczniu w samochodzie.

Gość pomarańczowakobietapo30
Moja najgorsza impreza? Hahaha...Byłam po chorobie i co tu dużo ukrywać- po tygodniowym niegoleniu nóg;) Poznałam fantastycznego faceta. Kiedy wyszliśmy na zewnątrz ja usiadłam na ławce a on na murku ,u moich stóp:) W pewnym momencie bez uprzedzenia wsunął mi rekę pod nogawke dzinsów i chciał mnie połaskotać. Mina mu zrzedła a ja do końca nie mogłam myśleć o niczym innym niz moje włosiory nożne dwucentymetrowe...Tak chciałam zrobic dobre wrażenie;)

Gość hehehe zajebiste
Śpiewałam "Bogurodzicę" na balkonie o 3 w nocy, nawalona byłam jak działo, a mój kolega pomylił łózko z wanną.

Gość do pomarańczowakobietapo30
i w koncu cos z tego wyszlo?

Gość kosssssssssssssssss
tez mialam wpadke z nieogolonymi nogami hehehe :-D raz zapomnialam ogolic pach :-O nie wiem jakim cudem, ale zapomnialam :-O

Gość kosssssssssssssssss
no wlasnie jak tam. ja bylam w szortach i bylo ciemno hehehe :-Dnie mam czarnych wlosow, jestem naturalna jasna blondynka, no ale mimo wszystko, wyczul to dotykajac mnie:-O moj umowil sie ze mna na drugie spotkanie, ale to tylko tak z grzecznosci bo jakos pozniej juz sie przestal odzywac :-D nie wiem doprawdy dlaczego ;-)

kurde późno już a ja przespałam cały dzień regenerując się po imprezie własnie i absolutnie jestem rozbudzona, co robić? A wracajac do tematu, to pamiętam taką imprezę, jeszcze w liceum... Poznałam fajnego chłopaka, tańczyliśmy, piliśmy, śpiewaliśmy, po północy porwał mnie na taras i po romantycznej gadce pocałował jak jakiś mistrz po prostu:) Już snułam plany na nasze wspólne życie, dzieciaki, wnuki i psa a tu przychodzi moja spóźniona koleżanka i przedstawia mi swojego nowego chłopaka. Zgadnijcie kto.

Gość kosssssssssssssssss
uuuuuuuu no to niezly zawodnik :-O

Gość pomarańczowakobietapo30
No nie wyszło bo mi było wstyd za bardzo- małolata byłam, kiełbie we łbie, myślałam że jestem spalona:) On chyba też takim supermanem nie był skoro go owłosienie odstraszyło:)

Gość hehehe zajebiste
Obudzilismy się rano, w kwiatkach niedopałki papierochów, smierdzi trawą w calym mieszkaniu, koleżanka śpi z wujkiem gospodarza w sypialni,kac siegał zenitu.... ja na sofie a kumpel z wanny w kuchni pali jointa i robi jajecznice...patologia...studenci :)

Gość
moje 18 urodziny ponad 60 osób wynajęty lokal ... zero nadzoru ... i ja w toalecie od 23 do 4 rano ...:/ jedyny przypadek w moim zyciu kiedy urwał mi sie film ... wiecie to przykre nie pamiętać swej imprezy urodzinowej !!!

No niezły:) Jeszcze z zupełnie niewinnym usmiechem mi sie przedstawił. Oczywiscie złozyłam na niego donos, z resztą i tak by wszystko wyszło, przeciez tam wspólni znajomi na tej imprezie też sie bawili...

ha, pamiętam jeszcze jedną wtopę:) miałam bardzo obcisłą sukienkę a że chciałam wypaść idealnie, założyłam pod to takie oblesne wyszczuplające majty z golfem. Poszłam siku i przy okazji chciałam sie odświeżyć, wiecie- wilgotne husteczki i antyperspirant. Akuray jak się smarowałam pod pachami w tej kiecce dookoła głowy i bielizną sprzed dwustu lat wszedł mi do łazienki gospodarz i chłopak moich snów w jednym( czego nie był świadomy rzecz jasna) Jestem bardzo niefartowna,oj.

hehehe zajebiste => Zrzygał się do łóżka, czy zasnął w wannie? Czy jedno i drugie? :P

Gość pytankomamja
Na osiemnaste koleżanki w knajpie(lata temu) tak sie zrobiłam że przy wszystkich znajomych tańczyłam na rurze. Tyle że był to mega obciachowy taniec pijacki z akcjami typu potkniecie, uderzenie głową w rurkę i mało pociągające pokraczne pozy. Ale myslałam że jestem boginia.

Gość najgorsza hmmmm
było trochę najgorszych imprez ;) :P ale ostatnio najgorsza to była u mojej kumpeli, niedobrane towarzystwo, kumpel faceta, któremu dałam kosza zaczął mnie potwornie obrażać, przy toksycznym dupku z moich studiów, który miał radochę. ja miałam doła i tak więc nie mogłam się nawet solidnie odgryźć. A potem wypiłam bardzo dużo wina i zasiedziałam się do 4 rano, nie wiem po kiego grzyba. rano byłam niewyspana miałam kaca potwornego i podczas wycieczki cały czas żygać mi się chciało, byłam wściekła czemu nie splunełam dzień wcześniej tym prymitywom w twarz i nie wyszłam odrazu.

Gość wkfbfbfbwefw
Świetny topic:-D Moja najgorsza impreza była, gdy zwymiotowałem do pokala dziewczyny, która mi się podobała :-O :-O Wstyd na maksa!!! Mój był pełny więc nie chciałem by chlusnęło i w jej pusty :-O Tragedia. Najgorsze, że z nią tam już zdążyłem pogadać i nieźle mi szło a tu takie coś!!! Trauma do końca. Tak mnie napadło wtedy i wiedziałem, że nie zdaże do kibla nie chcialem tez na kanapy brrrr!!! A tyle pracowałem nad tym by wymazać to z pamięci!!!

Gość kosssssssssssssssss
hahaha no pieknie, pieknie!!! co do pseudo sexy tancow tez to znam z autopsji. wtedy taka odwazna sie robie i w ogole. wydaje mi sie ze jestem symbolem seksu a tu nagle trach i leze na ziemii :-O albo piwo na siebie wylewam badz na ludzi dookola. jestem przekonana ze niejedna osoba na imprezie miala ze mnie polewke :-D choc teraz juz tak czesto nie ma takich hardkorow imprez, ale na moich studia bylo ich pelno. odkad chodze do pracy staram sie w miare przyzwoicie zachowywac ;-)

Gość kosssssssssssssssss
Up up!! Piszcie ludziska o swoich imprezowych masakrach!!!