Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksolandka

problem z seksem

Polecane posty

Gość seksolandka

jestem z moim facetem ponad 2 lata mieszkamy razem ... wczoraj mocno pokłoclismy sie o seks .. ja od jakiegoś czasu nie mam wogole na to ochoty ciągle w tym samym miejscu tak samo bez zadnej gry wstepnej rzadko mnie pieści najpierw powiedziałam mu ze nie mam ochoty ostatnio i dlaczego a On sie oburzył ze to długo juz trwa i ze chyba bedzie ze mna i mnie kochał a z inna na boku seks bedzie robił ... wiem ze tego nie zrobi czesto w zlosci rozne rzeczy mowi ale mnie to strasznie zabolało powiedziałam mu ze to nie jest tak ze wogole mi sie nie chce, ze razem powinnismy cos z tym zrobic wogole nie chciał juz o tym ze mna rozmawiac tylko ze powinnam cos z tym zrobic przeciez nie bede sie sama piescic przed seksem eeehhh. czasem nawet jak piesci mnie to i tak mi sie nie chce nie wiem czemu ciagle jestem zmeczona i nie mam ochoty teraz to by dla mnie mogło nie byc seksu.. ale tez musze cos z tym zrobic bo jaki facet by tyle czekał

Gość seksolandka
ktos cos poradzi?

Gość dziwisz sie.....
ze cie nie chce piescic skoro wtedy i tak nie masz ochoty

Spadek libido? Bierzesz jakies leki? Moze to rutyna? On powinien sie mocniej starac a ty go kierować jak cos czujesz. Moze sexuolog?

Gość seksolandka
leki jedyne leki jakie biore to tabletki anty a one moga podobo obnizac libido no i czesto jakies leki na pecherz bo czesto mam problemy z tym czesto boli mnie brzuch i sikam latwo sie przeziebiam czesto tez dlatego nie mam ochoty

Gość wamp -
tabletki mogą bardzo mocno obniżyć libido. Powiem Ci z doswiadczenia - od kilku miesięcy nie biore - ochotę mam codziennie, mój partner nie daje rady :-P gdy brałam - miałam ochotę, ale duzo mniejszą . wiec proponuję odstawić tabletki

Gość bo to jest
na pewno przez tabsy, jak brałam to w ogóle nie miałam ochoty, gin wymieniał mi kilk arazy poczym stwierdzilismy, ze tak juz bede na nie reagowała. teraz mam wkładke mirene (mamy 2 dzieci) jest cudownie, mam ochote ciągle:) a w domu tez mozna pozbyc sie rutyny, musicie uruchomic swoja wyobraznie, w domu jest tyle pomieszczen i pomocnych sprzetów;) powodzenia.

Gość ja powiem tak........
zgadzam się że tabletki mogą być przyczyną spadku libido....ale niepokoi mnie fakt że facet mówi do autorki zrób z tym coś ....a on ze swojej strony jakoś nie próbuje coś zmienić w ich pożyciu....nie ma pieszczot rutyna więc każdemu z czasem w takiej sytuacji może przejść chęć na sex być może facet ją i od czasu do czasu pieści ale jeśli czujemy że jest to robione na odczepnego bez większego zaangażowania to też ochota przechodzi

Gość wwrrr
Ja w ogóle nie wyobrażam sobie, jak mężczyzna może nie zapewnic kobiecie gry wstępnej przed stosunkiem. Może jestem rozpieszczona ;) Ale naprawdę, co to za facet?