Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piccolo

Za kilka dni jade z dzieckiem na sciaganie szwów z palca... ktos to przechodzil?

Polecane posty

my przechodziliśmy ściąganie szwów z wargi:( synek rozciął sobie tak że miał 5 szwów, zakładanie koszmar, ściąganie nie wiem czy trwało dwie minutki, super szybki zabieg nic się nie bój

no to mnie pocieszylas... moja ma 5 szwow na paluszku.. szycie faktycznie koszmar, ale byla bardzo dzielna...

Moja córcia miała prawie 2 latka i szyty mały paluszek, bo przycięła go drzwiami. Zdjęcie szwów troszke bolało, bo zrobił sie strupek na szwach ale zniosła to bardzo dobrze.

no mój dzielny nie był:( co się dziwic, głowę przykryli taką płachtą z otworem na miejsce szycia, a lekarka dodatkowo musiała mu trzymac buzię by nią nie ruszał:( trzymały go trzy osoby (ja, mąż i pielęgniarka) a lekarka szyła:( koszmar miał wtedy coś około 14-15 miesięcy ale zdjęcie szwów było bardzo szybkie i bezbolesne

No u nas palec to wygladal koszmarnie, widzialam srodek palca w calej okazalosci... Szycie to koszmar, corki reke trzymala pielegniarka i lekarz przytrzymywal chwilami plus szył,a aj ja przytulalam i próbowalam zagadac.. odwrocic uwage. Po wszystki wzielam ja na rece i przy wyjhsciu mówi do lekarza "dziekuej" :) az lekarz sie zdziwil :)

samo szycie nie boli, ja widziałam po synku, że w momencie gdy lekarka zkładała szwy to on nawet nie reagował, co chwilkę łapała go histeria, ale nie spowodowana bólem a strachem -nic nie widział, do tego lekarki, szpital, obcy ludzie no i oczywiście ta cholerna "płachta" ochronna na całej twarzy:(:(

My przechodzilismy zdjecie szwow z klatki piersiowej bo maly mial operacje na serduszko. Nie plakal nic go nie bolalo

dzieki wszystkim za odpowiedzi, juz sie troche uspokoiłam... cora to chyba mniej przezywa ode mnie:)