Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModliszkaPL

Bóle płuc

Polecane posty

Gość ModliszkaPL

Hej wszystkim. Od dłuższego czasu mam wrażenie jakby bolały mnie płuca. Doszły do tego doszły takie objawy jak trudności z oddychaniem i okresowy ból w klatce piersiowej. Czy ktoś z was to miał? Co to moze byc? Dodam ze okulista wykrył u mnie obrzęk tarcz wzrokowych z zatartymi granicami. Proszę o pomoc.

Gość protkowa
płuca nie są unerwione -nie mogą boleć -być może to oskrzela-idz do lekarza i poproś o prześwietlenie płuc.

Gość ModliszkaPL
Wiesz odnoszę takie wrażenie bo w tamtym miejscu mnie boli przy każdym oddechu. Wczoraj bardzo ciężko było mi oddychać tak jakbym miała kule w gardle.

Gość wqsdfghnjmk
to moze byc nawet i zoladek albo przelyk... takze idz sie zbadaj, tutaj nikt ci diagnozy nie postawi. ja mialam podobne objawy, to wykryli mi nerwice serca.

Gość protkowa
rozumiem,bo sama też tak czasem miałam ale wszyscy na około uświadamiali mi ,że to niemożliwe żeby to były płuca-ale zdjęcie rtg nie zaszkodzi.Paliłam kupę lat ,do lekarza chodziłam i wiecznie zapalenie oskrzeli stwierdzała a okazało się ,że mam już dziurę w płucu-jak w końcu dała mi skierowanie na rtg :-(

Gość ModliszkaPL
Bardzo wam dziękuję za info. :-)