Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 48.5 kg i moje

Izotek

Polecane posty

Gość mam 48.5 kg i moje

pytanie jest takie.. jeśli mam niewielki trądzik, ale bezskutecznie leczę go i mam go już 8 lat to jaki mniej-więcej byłby koszt miesięczny za ten lek? Dodam,że mój trądzik obejmuje również dekolt i plecy :O na twarzy nie jest tak tragicznie,ale 8 lat bez bluzki na ramiączkach... :O hormony badałam, wszystko jest ok. Tarczyca też.

jak znajdziesz lekarza który ci to zapisze ja leczę trądzik już 20 lat - mam umiarkowany - buzia , dekolt, plecy. Brałam już cała masę leków bez żadnych efektów. Lekarz mi nie chciał przepisać izoteku - bo jak stwierdził nie ma potrzeby bo mam za mało krost a że sie tyle lat leczę to nic nie znaczy bo za parę lat samo przejdzie ( mam 31 lat) . Jedyne co mi polecił to używanie szarego mydła do mycia. Poszłam do innego wydębiłam receptę na atrederm - stosowałam już ten lek wcześniej ale nigdy nie wytrzymałam całej kuracji teraz męczę się już trzeci tydzień buzia wygląda strasznie skóra jest podrażniona , łuszczy sie ale nie mam żądanego pryszcza i mniej zaskórników i wągrów.

Gość izo szybko
PILNIE kupię Izotek 20 mg (najlepiej 2 opakowania) w dobrej cenie.wysyłka za pobraniem bądź odbiór osobisty w Bydgoszczy 517758050