Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra dziewczyna

dlaczego on mnie nie pociąga??

Polecane posty

Gość dobra dziewczyna

Dlaczego on mnie nie pociąga, mimo to że bardzo go kocham (tego jestem pewna), jest przystojny i wwogóle zajebisty (dobry i też mnie kocha) parę razy próbowałam go rzucić ale to on (ja w sercu też) nie chciał do tego dopuścić. Niestety problem pojawia się przy zbliżeniu... nie pociąga mnie już tak jak kiedyś!!!!!!!! Najgorsze jest to że ja rzuciłabym się na każdego faceta który mnie pociąga seksualnie!!(jakbym nie była z tym chłopakiem to działoby się... z innymi... nie musiałby być przystojny ważne żeby miał to "seksualne coś") Myśle o innych facetach ale nie zdradzę obecnego bo nie spojrzałabym sobie w twarz! Obecny też mi się podoba z wyglądu... ale nadal mi się nie chce... Co to znaczy... czy to on nie umie mnie podniecić wystarczająco, czy to problem ze mną?? :(

tez tak mialam bylismy 5 lat. rozstalismy juz bo zaczely mnie draznic nawet jego pocalunki inne niz te przyjacielskie. kochalam go nie wiem dlaczego tak sie dzieje z ludzmi

Gość mam ten sam problem
z moim ..tez mnie ne pociaga..jak całuje to nic nie czuje nawet smaku zadnego ;/ jak sie kochamy tez zadnej przyjemnosci .. tez go bardzo kocham ,ale mysle ze to kwestia `niezgodnosci feromonów.?` ..poprostu fizycznie nie pasujemy do siebie

Gość dobra dziewczyna
No i my jesteśmy 6 lat razem... chce czuć do niego to co do innych ;/