Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówkaaa

na co ludzie liczą tak licytując

Polecane posty

Gość mrówkaaa

bo sie zastanawiam wystawiłam kombinezon coccodrillo NOWY Z METKĄ FAJNY wiem ze jest po sezonie ale myslałam a nuz(w zeszłym roku taki sprzedałam za 150 zł) wiec dałam opcje kup teraz i oczywiscie cene minimalną i zalicytowały mi 2 osoby :D za 1 zl i 1,25 żl oni naprawde liczyli ze za 1 zejdzie? :D czy dla samej frajdy licytacji

Gość i jak zakonczy sie licytacja
za 1ł to bedziesz musiala sprzedac albo dostaniesz ostrzezeni :D

Gość bgfgdg
a ja nie rozumie dlaczego jest ta cena minimalna,na ebay tego nie ma.. i bardzo dobrze,udaje się kupić wiele fajnych rzeczy za 1euro

Gość Syylllllla
wrzuc linka, bo chce zobaczyć ten kombinezon

Gość mam nadzieje ze zejdzie
za te 1,25 zł i bedziesz musiala za tyle sprzedac:P

A po co wystawiasz od złotówki i ustawiasz cenę minimalną? Wystaw aukcje od takiej sumy, jaka cię interesuje. Mnie wkurza ta cena minimalna i nigdy nie licytuję, jak ktoś ustawia.

Gość mrówkaaa
jest tak opcja to sobie korzystam moja strata bo kosztuje 2 zł po prostu podziwiam ..frajerów co siedzą mają 1000aukcji po ..1 zł i zadnej nie wygrają no hyba ze szmate z dziurą :d

Gość mrówkaaa
*chyba

Gość pawers
Dokladnie ! Zakończ aukcje. Wystaw ponownie bez ceny minimalnej a zacznij licytacje od takiej kwoty która cie zadowololi gdyby nie było za duzo chętnych

Gość bgfgdg
czemu nie wystawiłaś od razu od 100zl ?

Ja kupiłam wiele rzeczy za groszę wiec też bym tak licytowała, ale jak widze cene minimalną to pasuje:O

Gość mrówkaaa
ale aukcja sie juz zakonczyła i były te dwie oferty :D sprzdam go w przyszłym roku za taką cenę ja w zeszłym

Gość bgfgdg
też tego strasznie nie lubie i nie licytuje rzeczy z cena minimalna,nasiedzisz sie przed kompem,zeby cos wygrac,a pozniej dupa cena minimalna nie zostala osiagnieta

Gość mrówkaaa
ale ja sie pytam dlaczego są tacy ludzie ze w markowych in owych rzeczach licytują za 1 ,ktora potem idzie np za 40 czy 150zł? frajerzy czt co? i ja tak miałam i czesto widze ze ktos licytuje za 1 zł a rzecz schodzi za nie wiem ile to jka mają 1 zł do rozdysponowania to niech idą na swój target to tak jak ja bym oferowała 50 zł z merca gdzie jest cena minimalna a kup teraz np 30 tys nie bede z siebie idioty robic OTYM JEST WĄTEK

Gość wszyscy chca kupic za 1zl
bo podobno markowe rzeczy w sh sa po 1 zl :D tylko nie wiem gdzie sa takie sh :D gdzie nowe,lub prawie nowe kombinezony sa po 1 zl :D

Gość bgfgdg
kurde,a u nas nie ebay mnostwo markowych ubran idzie za 1euro,czesto jak nowych

Gość co do sh to czasem udalo
mi sie kupić nową rzecz z metką za 1-2 zł wiec mozna trafić na takei perełki:P

chyba nie myslisz,ze chce sprzedać fajną nowa rzecz za 1zl i jeszcze prowizje zapłacić, zaplacic za wystawienie i lecieć na poczte, to juz wole za darmo komus oddac :)

markowy kombinezon za 1z? nowy z metka? w sh? :D no i wtedy nie siedzisz sobie wygodnie w domu przed kompem, tylko musisz sie wybrac do sh i szukac, szukac, szukac :D

Gość mrówkaaa
OWSZEM MOZNA COS UPOLOWAC ZA 1 ZŁ na all mi sie tam nie udało ale ludzie nowy kombinezon dwuczesciowy z coccodrillo który w org koszt 250 zł? powodzenia zycze :d

Gość mrówkaaa
swoją drogą nie wiem jak uwas ale u mnie sh padają jak muchy wykonczyły je....plaza i focus gdzie ja np nowaą kurtke dla dziecka kupuje za 30 zł a w sh krzyczą tyle samo sh sie jeszcze trzymają na zadupiach gdzie nie ma konkurecji mnie tylko szlak bierze ze tam pisze-tania odziez

Gość do buahhaahha
podpisuję sie pod Twoją wypowiedzią , na huj to piszesz, po huj wystawiasz od złotówki

Gość mrówkaaa
ja nie przezywam bo gp sprzedam w przyszłym roku -nie bój żaby smieszą mnie frajerzy i tyle :D a ty sie nie denerwuj i nie uzywaj brzydkich słów a fuuj :D

do powyżej - trochę kultury a ty po co tu piszesz jak cie to interesuje?

Gość co do sh zalezy
gdzie i kiedy się kupuje. W mniejszych miejscowosciach jest trochę taniej, poza tym wydaje mi sie że sieci sh maja drozej. Wiadomo ze w dniu dostawy jest najdrozej ale wtedy jest najwiecej swietnych ciuchów co nie zmienia faktu, ze rowniez na wyprzedazach gdy ceny są o połowę nizsze a z wagi po 8-10 zł za kg mozna trafic na nówki. W lumpkach do ktorych ja chodze jest bardzo duz swietnych jakosciowo ciuszkow dla dzieci i wcale ich ceny nie sa wysokie - najlepsze jest to ze wszystkie są na wage a nie z wyceny:D

Eeee tam :) mi sie udalo wylicytowac za 3 zl kolczyki, na ktore materialy musialy kosztowac ze 30 :) Czasem nikt nie zauwazy i da sie kupic :P Mnie tylko zastanawia, po co ktos daje cene minimalna :P i jeszcze zabawniej kiedy pisze "... od zlotowki" + do tego cena minimalna 100 zl :P

Gość do buahhaahha
to kurwa z czym masz problem , wystawisz za rok i po problemie, a co kogo to obchodzi ze Cię smiesza tacy frajrzey :-P

Gość kurde teraz trochę
załuje bo kiedys widzialam w lumpku fajny kombinezon dla dziecka za 5 zł...moglam kupic i opylic na allegro za kilkadziesiąt zł bo widze ze najlepiej na all schodzą ciuchy dla dzieciakow:O

Gość do buahhaahha
po huj wystawiasz za złotówkę i dajesz np cene minimalna 100 złotych???? wystaw za ile Cie interesuje

Gość energiczna bo niektorzy
jak widac nawet aukcji nie potrafia dobrze wystawic:P