Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciuś z Tczewa

Kobiety , krótkie pytanie ...............................

Polecane posty

Gość hghhtyhthtrhth
hahhahaha on liczył na sex hahaha tylko ze on go olała i teraz sie odgrywa, ale kobiety mają to gdzieś , one nie zazdroszcza weż to do serca hahhaha maja takich na pęczki wiec szukaja inteligentnych ponad miarę, a jesli juz zdobędą to są z nimi ,papatki ,

Gość wyobrażnia zawodzi panie macku
pan macius jest jakiś obłędny , chyba naiwedzony skoro miewa takie myślenie, może opętany ,

Gość ona powinna
olej ta babę. swoją droga pytasz bab "dlaczego jesteście takie?" a sam co robisz? wchodzisz w związek z dziewczyną której nie kochasz i dla byle debilki jesteś w stanie ją rzucić? tylko dziwki latają za zajętymi facetami. dziwki albo.. niedoinformowane. olej to bo to zwykła szmata. najpierw skłni ciebie do zdrady potem zdradzi ciebie z innym

no tak to jest czasami już "sam nie zje i komuś nie da" ;P

Gość Maciuś myślę że
zostałeś miło połechtany, ze tamta się nagle Tobą zainteresowała. Olej ją, bo to tylko Twoje męskie ego. A tak apropos, ile masz lat? Ja też jestem z Tczewa:)

Gość Maciuś z Tczewa
mam 22 lata , macie racje zostałem połechtany .ale to nie tak ze tej teraz nie kocham , kocham ja , tylko odżyły mi wspomnienia z tamtą :O ale nie chce krzywdzic obecnej dziewczyny , bo ja kocham bardzo , wiec zostane przy niej

Gość Maciuś z Tczewa
mnie tylko zastanwaia co wami kobiety kieruje że tak sie zachowujecie ? jak byłęm sam to mnie olewała , ganiała za innymi mi wciskała kity o przyjazni , teraz jestem z inna to wielce mnie kocha :(

wczesniej napisales,ze z tą obecną jest Ci dobrze,ale kochasz chyba tamtą:p to jak w końcu jest?:)

Gość Maciuś z Tczewa
nie wiem , to jest trudna sprawa , z tamta mi było jakos tak dobrze teraz z ta tez mi dobrze ,nie wiem co mam robić

Gość 60 latek połechtamny hahahha
maciuś olej ją :DDD olej ją , jesteś gównierzem wiec nie warto z toba dadać

Gość Maciuś z Tczewa
niepotrzebnie była sie odzywała i niepotrzebnie mi sie narzuca teraz , chyba jakas chora jest ? Tak mi sie zdaje ze jak bym był z nią , to za jakis czas mnie kopnie w tyłek i znowu sam bede

Miękkim chujem cię chyba tatuś zrobił skoro masz takie problemy :D:D:D:D:D

Gość ja mysle ze
ty nie jestes Maciuś z Tczewa tylko Maciuś z KLANU z tvp 1:D:D:D:D

Gość Maciuś z Tczewa
xyzd dlaczego mnie tak wyzywasz ?

Gość ołechtamny hahahha
maciusiu masz problem inaczej byc nie pisał:D to ty masz problem żeby ją zdobyć :DDD widzę ,a on ciebie olewa tak to kochani wygląda

Gość rotfl rotfl
Widać gołym okiem ze kochasz była a ona cie nie chce i tworzysz rózne teorie

Gość Maciuś z Tczewa
chyba chora jesteś :O wystarczy ze kiwne palcem i była przylatuje na zawołanie wiec nie wiem czemu takie głupoty wypisujesz? Problemem jest to czy mam tym palcem własnie kiwnac ?

Gość scenograffifi
żal mi ciebie durny palancie ,tak to bywa tak chłop przeżywa nieszczęśliwą miłość i odrzucenie, niestety najgorsze jest to że na dodatek nie chce sie przyznać , huj ci w dupe buhahaha niedorajdo ty , po ciul piszesz? ty łajzo wypad z stąd masz babe to dlaczego angazujesz sie w to czego niema ty idoioto, ucz sie psychologii , bo cie zjedzą

Gość rotfl rotfl
nie ma to jak pewność siebie szkoda że to forum i nie zobaczę jak na ciebie leci gdy tylko kiwniesz palcem padam ze śmiechu