Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriss322

We dwoje u ginekolga

Polecane posty

Gość Kriss322

Czy orientuje się ktoś czy jest jakiś przepis mówiący o tym czy podczas badania ginekologicznego kobiety może być obecny jej partner? Oczywiście jeśli obydwoje się na to godzą. Czy zależy to tylko od konkretnego lekarza? Nie mówię że chciałbym być obecny, pytam tylko z ciekawości, ale skoro dopuszcza się porody rodzinne które bardziej stresujące, to chyba taką sytuacje jak opisałem powyżej także powinno się dopuszczać

Gość napisz że żartujesz
co?

ja tam zawsze wchodzę z mężem to twoja sprawa czy chcesz by był przy badaniu

Ale właściwie to po co partner miałby być obecny? Przecież do lekarza innej specjalizacji też się chodzi samemu. Wydaje mi się, że wszystko zależy od dobrej woli ginekologa.

jejka w życiu nie zechcę by mój mąż wchodził ze mną do ginekologa zwłaszcza jeśli chodzi o zwykłe badanie lub o usg w pierwszych miesiącach ciąży!! jedynie zdecyduję sie na to jak już będzie robione usg przez brzuszek, bo wtedy jest troszkę lepsza i bardziej komfortowa sytuacja

Na USG w ciąży, to chciałabym żeby mój mąż był - niech przeżywa te chwile od samego początku :) Zresztą... obecność partnera u ginekologa kiedy kobieta jest w ciąży, to akurat nic dziwnego - autorowi chyba chodziło o taką "zwykłą" wizytę.