Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajka888

Jesteś ,,nieciekawa zrób sie na blond ?

Polecane posty

Gość jamajka888

Zwróćcie uwagę, że większość blondynek ma nieciekawe twarze i ogólnie często są nieciekawe i jedyną rzecza , która może przykuć uwagę męzczyzn to blond włosy.. Na tej zasadzie: panna może byc wręcz brzydka z twarzy, mieć nienajlepszą figurę ale niejeden facet sie na nia spojrzy bo jego uwage z daleka przykuja blond włosy..mało tego.. czesto taki facet uzna , że ta panna jest ładna ? no niestety..faceci są ślepi..każda panna - blondynka jest odrazu ładna...nie, nie chce tu urażać blondynek..sama kiedys miałam blond włosy i wiem jak one działaja.. Ja jako kobieta potrafe sobie każda taka blondynkę wyobrazić w naturalnym kolorze włosow (np. ciemny mysi blond, brąz czy nawet czarne) szkoda, że panowie nie maja takiej wyobrazni ;)

Gość Moralekat
Widzę, że przemawia przez ciebie zazdrość. Pewnie sama nie jesteś za urodziwa, więc zrób się na blond ha ha ha....

Gość jamajka888
Tak tak..masz absolutna rację.. jestem brzydka i nikt mnie nie chce..buuu :( :P P.S gdybys potrafił(-a) czytać inteligentnie to chyba oczywiste jest, że nie jestem blondynką bo widocznie tego nie potrzebuję? :P

Gość jigghakka
a ja mam w tyłku to, że faceci lubią blond mnie obchodzi to, że ja się samej sobie podobam, podobam się mojemu narzeczonemu , jestem brunetką i nikomu nie zazdroszczę a Ty cos sie uczepila tych blondynek tak? zostawil cie facetdla blond czy co?