Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem krem

Jakiego kremu uzywacie ?

Polecane posty

Gość krem krem

Mam 25lat i uzywam tylko kremu nivea do twarzy. Rok temu makijazystka powiedziala mi ze mam swietna skore i nie musze uzywac podkladow itd Jednak wole dmuchac na zimne Jakich kremy mi polecacie do twarzy ?

ja używam masło kakaowe http://www.twojekosmetyki.co.uk/catalog/images/Ziaja/ziaja_maslo_kakaowe_krem.jpg ten krem jest super!! codziennie go używam ... skóra staje się taka elastyczna ... niewielką ilość jak się nakłada to nawet twarz się tak nie błyszczy i wspaniale pachnie ! :D a w lato przyspiesza opalanie ... na brąz a nie czerwień :D

Gość krem krem
Czytalam juz wiele artykolow i wypowiedzi, niektore dziewczyny polecaja juz uzywac kremow przeciwzmarszczkowych !

Gość ja powiem tak........
też długie lata używałam tylko kremu nivea .....ale teraz używam kremu na noc i na dzień z koziego mleka i jestem super zadowolona

Gość Misiaku
Garniera -czysta skora :) jest idealny pod makijaz

Gość Viola95
Powracajac do wątku,czy bardziej jesteście za kremami mega wypasionymi w te wszystkie substancje odmładzajace,czy po prostu za tradycyjnym kremikiem nawilzajaco-pilęgnującym?

Gość sie zapytuje
Odkopuje watek, bo bylam ciekawa czym sie kafeterianki maziaja:p Ja dlugo nie uxywalam zsdnego kremu, testowalam oczyeiscie roznosci, uczulalo mnie niemal wszystko poza intensywnie nawilzajacym garnierem:) najwieksze mije rozczarowanie to byl krem vichy :( bylo nam razem wspaniale przez 2 tygodnie, a pozniej moja skora sie na niego obrazila i na znak tego dostalam kaszkowatej wysypki. Myslalam ze to nie od kremu, odstawialam i wracalam a kazdy powrot znowu powodowal kaszke pod skora... bardzo przezylam to rozstanie, zwlaszcza biorac pod uwage cene kremu:p sluzyl pozniej mojej mamie i bardzo sie zaprzyjaznili;) Ja od miesiaca testuje teraz krem z oriflame, optimals do cery normalnej i mieszanej i od tygodnia krem na noc do wrazliwej z tej samej serii... kupilam niepewnie, byly w promocji a ja musialam dobic pare punktow do zamowienia. Na razie nie narzekam, w zasadzie do zachwytu mi wiele nie potrzeba, wystarczy zeby mnie nie zapychalo i nje zrobilo krzywdy w postaci uczulenia... poki co jest ok (tfu tfu tfu... coby nie zapeszyc:p). A jak juz sie o sobie tak rozpisalam to moze ktos mi powie skad takie uczulenia na kremy, moze to ktorys z popularnych konserwantow? Podobnie reaguje na szampony, tez duza czesc mnie uczula... najgorsza krzywde zronil mi panteene, bo po prostu zaczela ki pekac skora glowy! Oj bolalo, nawet uczesac sie porzadnie nie moglam... a glowe przez tydzien mylam zoltkiem z jajka, bo jakikolwiek szampon szczypal w male ranki...

Gość gość
Avene z filtrem 20 Na noc uwielbian kremy lavere Uzywam tez maslo karite