Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtytytytyt

Problem z eks-dziewczyną

Polecane posty

Gość gtgtytytytyt
Słuchajcie ona po tym jak zerwałem dzwoniła i mówiła że zmieniła dla mnie całe swoje życie że wcześniej nie wychodziła z domu itp.I faktycznie tak było zmienila się potym.,Tylko nie mówiła mi dalszej części i nie przywiązywałem wagi do jej pieprzenia.Często płakała dzwoniła itp I naprawdę od początku byla ciężka w relacji

Gość Jedna z wielu nie dla ciebieeb
ona klamie i tyle widac ewidentnie zenie chce tylko wyjasnic tylko chce wrocic!

Gość po co ci laska z problemami
myślę że to z tym gwałtem to też jakaś ściema by wzbudzić Twoja litość ona tak mota że tridno zgadnać co jest prawdą a co wymyśloną historyjką naprawdę za chwilę okaże sie że jest albo była z Tobą w ciąży i inne takie rewelacje już kiedyś był taki topik w którym laska facetowi wkręcała że jest w nim w ciąży, narobiła rabanu na całą jego rodzinę a potem okazało się że chciała tylko sie na nim odegrać bo czuła się przez niego oszukana albo to manipulantka albo dziewczyna ma problemy psychiczne, to całkiem czeste w wieku młodzieńczym skoro wcześniej się już rozstaliście to nie ma pododu do tego wracać zresztą, skoro ona jest taka niewinna nieobyta, skrzywdzona (zgwałcona) panienka to powiedz co robiła prowadząc erotyczne rozmowy z jakimś facetem z neta ? i jeszcze wmawia Ci że gadała z nim o seksie bo była pewna że to Ty..... bujda goni bujdę

Gość gtgtytytytyt
a z tym Mariuszem żeby było ciekawiej wiele miesięcy kochała się wirtualnie,pisali sobie opowiadania erotyczne itp

Gość gtgtytytytyt
ona gadała z nim,bo uciekła w wirtualną relacje podobno i sie w nim zakochała.Czula sie bezpiecznie bo wiedziała że to zabawa internet.Potem zaczeła o nimmyslec codziennie...i wtedy uświadomiła sobie ze tylko o mnie tak myślała wiec to napewno ja

haha i jeszczd bidulka gadala sobie z jakims mariuszem uprawiajac sex przez neta! niezla debilka wez ja wyzwij od szmat i zeby nie zawracala ci twojej dupy :D a ty znajdz sobie normalna

a ja myśle że laska ma z głową jak to autor sam określił "była ciężka w relacjach" czyli ciągle odstawiała takie cyrki i sceny histerii zgwałcona ofiara ktora pisze erotyczne opowiadania.....brzmi bardzo przekonująco....

Gość gtgtytytytyt
Opowiadałam mu o tym jak zostawiłeś mnie na środku ulicy i jak miałeś przyjść z tej dyskoteki do mnie,ale byłeś z inną. Jaka byłam z siebie dumna, że przełamałam strach kolejny raz i zostałam bez znajomych sama w centrum czekając na Ciebie, żeby tylko go zobaczyć. Jak kazałam wszystkim jechać do domu, a potem jak debil stałam na przystanku z kibolami godzinę, Jak bardzo się wtedy bałam, ale wiedziałam, że szukasz „kobiety z jajami” wiec nie mogę panikować i, że muszę być normalna, bo tylko jak będę normalna, to do mnie wrócisz(tak mówiłeś, pamiętasz?).. Wszyscy mówili „jedz z nami, on nie przyjdzie, jak Ty potem wrócisz” A ja bałam się, ale ufałam Ci bezgranicznie wierząc, że się zjawisz skoro obiecałeś ,Tak bardzo chciałam Cie wtedy zobaczyć. Pamiętałam też jak kiedyś nie zmieniłam dyskoteki dla Ciebie (byłeś obok „tam jest bydło nie klub chodź tutaj”), bo nie chciałam zostawić siostry i jak miałeś pretensje o to, dlatego nie chciałam Cie drugi raz zawieść. A potem czułam się jak nic nie znaczący debil. Nic podczas naszej znajomości, nie zabolało mnie tak jak to zagranie. Bo czułam się jak taki totalny debil. Zrozumiałam, że jestem dla Ciebie nikim i że w ogóle cie nie obchodzę. Poza tym bałam się. Ja, miałam schizy na tym punkcie, sama w centrum piotrkowskiej wśród pijanych wracających z imprez i meczy ludzi. Dlatego Ci się wcześniej przez telefon pytałam, czy na pewno będziesz, bo nie chce zostać potem sama. Ja miałam obsesje na tym punkcie, dlatego tak potem zareagowałam i to była najbardziej chujowa rzecz jaką mi zrobiłeś. Raz w życiu Cie zablokowałam na gg pierwsza, właśnie wtedy. Dzwoniłam wtedy z histerią do Krzyśka ,błagając żeby po mnie przyjechali, ale nie odbierał.. pisałam smsy itp.. Tym wszystkim dzieliłam się miesiącami z MAriuszem potrzebowałam kogoś kto mnie słucha, a sytuacja, że jestem anonimowa podobała mi się i pozwalała odzyskać równowagę.

może terapeuci ofiarom gwałtu w ramach terapii powinni zalecać forum erotyczne i kamerki w necie ;-) weź się koleś ogarnij, nei daj sobie wody z mózgu robić

mowie Ci odpisz jej cos ladnie i milo a pozniej daj sobie z nia spokoj odpisuj jej jak najzadziej i staraj sie zkaonczyc te znajomosc. Laska ma problem z psychika

Gość gtgtytytytyt
:)Macie racje.Tym bardziej ze potem z kimś się spotykała szybko to skończyła,bo nie kochała tak jak mnie, ale też już był seks

przecież odpisywanie nie ma sensu bo to tylko zachęci ją do kolenych wypocin i wzbudzania w nim poczucia winy IGNORUJ JĄ

Gość a przepraszam kto wam
powiedział, ze ofiara gwałtu nie ma potrzeb i nie może z nikim spać już do końca życia?:O

ROZSTALIŚCIE SIĘ WASZ ZWIĄZEK SIĘ ZAKOŃCZYŁ NIE MA DO CZEGO WRACAĆ NIE PASUJECIE DO SIEBIE

jestescie z lodzi ja tez:) ona chyba jest jajlkas zakompleksiona .... ladna w ogole jest ? dba o siebie? mysle ze oona jest totalnym imbecylem myslac ze ty jej uwierzysz w to wszystko

ofiary gwałtu raczej nie mają ochoty na czaty erotyczne bo ich potrzeby raczej rozmijają się z tymi "po drugiej stronie" ofiara szuka zrozumienia, wsparcia a facet raczej szuka wyuzdanego seksu

Gość gtgtytytytyt
skąd wiesz ze z łodzi?. i jeszcze wysyłala mu swoje zdjecia intymne..Ja bym w to nie w uwierzyl gdyby nie te wstawki wtedy "Tyle Ci o sobie mówiłam polubilam tego Mariusza wiedział o mnie wszystko"wtedy tak okrężnie mówiła ze nie wiedziałam o co chodzi

Gość albo maja zryta psyche
i właśnie wpadają w seks przygodni traktują go instrumentalnie odzielaja od uczuć są wyuzdane itp.. KAzda ofiara inaczej reaguje

Gość albo maja zryta psyche
to może być prawda albo i nie.Ciężko stwierdzić ale to co wklejasz brzmi wiarygodnie

wiem ze z llodzi bo laska napisala ze stala na piotrkowskiej czekajac na ciebie piotrkowska jest w lodzi :) laadna z niej dziewczyna? moze ona czuje sie odrzucona brzydka?

Gość GlamRock
co wy w ogole mozecie wiedziec imbecyle o gwalcie i zmianie zachowania kobiety po nim :/ do tego widac ze dziewczyna sama z siebie jest nadwrazliwa. pseudointeligenci :/ nie zycze wam abyscie kiedys znalezli sie w takiej sytuacji. zal mi was

dziwne...opowiadala temu Mariuszowi wsyztsko o Tobie a przeciez myslala, ze to Ty sie pod tego Mariusza podszywasz....po co ona Ci to wsyztskjo pisze? a po to zebys wiedzial, jak sie dla Ciebie tylko i wylacznie dla Ciebie poswiecala, chce wzbudzic litosc i tyle...ma problemy emocjonalne. Jak juz kilka razy mowilam, trzymaj sie od niej z daleka. Bedziesz z jakas dziewczyna to zobaczysz, ze bedzie chciala zepsuc Twoj zwiazek ciagle wzbudzajac poczucie winy itp.

Gość gtgtytytytyt
Obiektywnie mówiąc ładna.Nie miała problemu z facetami.Z wieloma sie spotkała ale krotko. Mnie tylko dziwi to ze z tymmariuszem uprawiala ten seks wirtualny i wyslala swoje zdjecia

Gość gtgtytytytyt
Ona dopiero po jakimś czasie sie podobno zorientowała że jestem ponoć nim:O Gadała od sierpnia a zorietowala sie w sylwestra.Nie wiem na jakiej podstawie.:O

taa a ty kolezanko anjwiecej wiesz o gwalcie. Ona jak sie zachowuje? pierw sie boi sama isc do kibla ojej bo jakis ją złapie moze.. a pozniej gada sobie z innym facetem na gg i uprawia sex przez neta no idealnie po prostu . To ma jakies schizy chyba przezywa chyba roznie ten jej wyimaginowany gwalt

Gość ale ona pisze że
pokochała tego internetowego faceta,ze mu zaufała ze gadali miesiacami

naprawde daj sobie z nia spokoj...zakoncz jak najszybciej te znajomosc tlyko w miare delikatnie jak juz wczesniej mowilam po prostu ograniczaj coraz bardziej wasze rozmowy itp az w koncu calkowicie ustana