Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtytytytyt

Problem z eks-dziewczyną

Polecane posty

Gość ale ona pisze że
To jest co innego,zupełnie co innego. Wyidealizowała go itp

Gość autoooraa
Izabelka etc.-wg ciebie to tez ściema?

Gość autoooraa
"Nie bój się tyle razy podkreślałam że nic od ciebie nie chce już, tylko żebyś mnie nie nienawidził. Nie odezwałabym się do ciebie gdy nie ten Kuba i te moje chore schizy."

Gość kłamstwo na bank

autoooraa -jezeli zrobilam blad w nazwie to przepraszam :) Nie wiem czy to wsyztsko to sciema, ale cos mi tu nie pasuje...po co w ogole ta dziewczyna sie do autora odezwala po kilku miesiach wyraznie chcac wzbudzic w nim litosc i poczucie winy - ona taka biedna, a on bedacy dla niej ksieciem na bialym koniu tak zle ja traktowal, a ona sie dla niego starala i zmienila sie tylko dla niego...wszytsko tylko dla niego...cos z nai nie tak. Od razu wiedziala, ze autor to ten jedyny- to tez dziwne. Pozniej wyslala komus z neta swoje intymne zdjecie...to wsyztsko naprawde moze byc prawda tylko ze jest bardzo dziwne i to nie jest normalne. Dziewzyna powinna odwiedzic psychoterapeute bo widac od razu ze ma jakies problemy lub zaburzenia psychiczne, zyje w jakims wyimaginowanym swiecie. albo po prostu lubi byc ofiara, w ten sposob chce byc w centrum uwagi - mialam taka jedna znajoma. Dlatego uwazam, ze autor powinien trzymac sie od niej z daleka ale powinien zkaonczyc te znajomosc w mily sposob, bez wyzywania i wulgaryzmow. ale na 100% powinien sie od niej trzymac z daleka...w;lasciwie to dlaczego ona sie odezwala po tak dlugim czasie? autorze moze teraz jestes w zwiazku z kims albo wlasnie sie rozstales i jestes sam? To ma duzo do rzeczy...

Gość GlamRock
tak wiem duzo na ten temat z wlasnego doswiadczenia. cyber seks , nagie fotki. oddalam sie takim rzeczom. taka byla moja reakcja na gwalt. poszlam do psychologa i bylo juz lepiej ale kobieta po gwalcie albo zamyka sie w sobie albo wrecz odwrotnie , zaczyna emanowac seksem , przygody itd. Dziwna reakcja ale tak sie czesto zdarza

Gość bella.
jesli wkurza cie jej zachowanie. nie potrafisz jej zrozumiec to daj sobie z nia spokoj. widac ze tak naprawde nic o niej nie wiesz. znjadz sobie inna dziewczyne.

Gość gtgtytytytyt
odezwała się do mnie ,bo ten internetowy pan przestał sie odzywać.i zaczeła miec dziwne przeczucie że zniej "zadrwiłem"wiecznie pisala napisz tylko że "to nie był z twojej strony żart"W głowie jej coś sie zadzialo że po 6 miesiacach uswiadomila sobie ze gada ze mna bo do nikogo "nie czula takiego czegoś"i skoro poczula do niego to to musze byc ja bo tylko mnie kochala!Straszyła mnie nawet policją!Że zniej zadrwilem i ze chcialem ją zniszczysz

Gość Jedna z wielu nie dla ciebieeb
autorze gdzie jestes? pisala ci cos jeszcze?

Gość gtgtytytytyt
I zablokowałem ją wszędzie to pisała na kom "jak możesz mnie tak traktować,po tym wszystkim co o mnie wiesz po tym co ci opowiadałam"

Gość gtgtytytytyt
Nienawidzisz mnie? To dla mnie tak bardzo ważne. Ja już NIGDY DO CIEBIE nie zadzwonię, skasowałam twój numer. Po tym co Ci tu napisałam jeśli będziesz chciał napiszesz pare słów.Boje się kolejnych telefonów, bo zaczynam czuć się tak jak kiedyś. Boje się, że będziesz taki jak zawsze, że powiesz coś przykrego, a ja to będę przeżywała kolejne dni. Napisz tylko, że mnie nie nienawidzisz ,nic więcej nie chce. Wybaczysz mi to wszystko? Nigdy się już do siebie nie odezwiemy, ale nie będziesz o mnie źle ani mówił ani myślał. Dobrze? Nigdy nie zaburzyłabym Twojego spokoju, przysięgam, gdyby nie ten idiotyczny pomysł, że nim jesteś ,który zrodził się zupełnie nagle. Wiecznie tak,najpierw mi wrzuca a potem jest taka.Zawsze obiecywała ze sie nie odezwie już a potem znowu sie odzywala

Gość gtgtytytytyt
Dziwna byla,ale kiedys też ją kochałem.Strasznie przewrażliwiona,cokolwiek przykrego jej powiedziałem.To zaraz siadala przed kompem i pisała wywody których czytać sie nie dało.Wszystko brała do siebie

Gość gtgtytytytyt
. Pamiętam jak oglądałam zdjęcia twojej dziewczyny, zdjęcia waszych nóg z plaży i odbicia w pisku. Jakoś w październiku. Jeszcze wtedy mnie to ruszyło, przez dwa dni nie miałam ochoty nawet na ulubioną sałatkę grecką z serkiem feta. Potem przeszło i przestałam zaglądać na jej bloga, bo mi psycholog zakazała bezwzględnie :D . A i miała jeszcze głupawe dywagacje pod zdjęciami ciężkie do zrozumienia, na moje oko bardziej męczące niż moje.:) Ale była zadowolona z życia, uśmiechnięta, radosna i na każdym zdjęciu miała naturalny niewymuszony uśmiech. JA taka nie byłam. No i pewnie nie jest też taka marudna jak ja

no widzisz...manipuluje toba i nie tylko manipuluje...straszy Cie, wzbudza poczucie winy ci chce wzbudzic strach - ta policja..nie jest normalna. Napoisz jej, ze Ty nie prosiles jej aby ci o tym opowiadala, bo juz dawno sie nie spotykacie zreszta z tego co pisales wynika ze spotykaliscie sie tylko 2 miesiace...a 2 miesiace to prawie ze nic, ze ma Ci dac spokoj i Cie przestac straszyc policja itp. Napisz dosadnie ze to koniec i juz. Widac, ze to babka z prob;lemami psychicznymi. Oby nie nekala Cie ejszcze bardziej i nie straszyla samobojstwem. Zachowuje sie jak gowniara, a moze ma schizofrenie...tu nie chodzi juz o sama reakacje na ten niby gwalt, ale o to, ze zachowuje sie jak socjopatka

Gość taka ja sama bylam ale zie zmi
powiem ci dlaczego musisz zakonczyc z nia to.. nie odzywac sie przypomina mnie kiedys.. bylam zakochana i mowilam ze juz mu dam spokoj a dalej pisalam najpierw bylam mila ciepla zeby miec z nim jakikolwiek kontakt !!! jakikolwiek pozniej bylam zla na niego nie wiem dlaczego? po prostu... i pisalam rozne bzdury i m.in ze sie nie odezwe ze kasuje jegonumery itd.. i tak sie odzywalam.. nie ma sensu

Gość gtgtytytytyt
ona mnie straszyła policją gdy myślała ze z niej zadrwiłem i byłem tym Mariuszem.Ze zrobiłem to specjalnie itdd.ALe jak sie dowiedziała to mnie przepraszała i mówiła że jest chora i teraz to widzi. Jak sie odezwala i nie dawala mi spokoju nic do niej nie docieralo i powiedzialem ze myslalem |"ze zdechła juz dawno"wpadla whisterie i wtedy straszyla samobojstwem bo ciagle wierzyła z enim jestestem.uspokoila sie jak zrozumiała ze nie.

Gość koleś ogarnij się
3 strony temu pisałam że laska jest psychiczna i manipuluje Tobą

Gość hmmmmm jak ona naprawde
wierzyla w to...To może to i prawda.Bo na pcozątku zrozumiałam inaczej,ze nagle się odezwała i zaczęła Cie nękać

Gość hmmmmm jak ona naprawde
Znajomość z tobą z jednej strony mi pomogła ,bo wychodzę z domu, walczyłam o to żeby być normalna wierząc, że wtedy do mnie wrócisz , nauczyłam się tańczyć, nie boje się dyskotek, wiem już, że niedziele są pozamykane, umiem jeździć na nartach, ale nadal nie umiem na desce itd., Ale z drugiej strony znajomość z tobą i R sprawiła, że znowu wróciłam do tego samego miejsca jak przed poznaniem ciebie. Spotykam się z kimś i wszystko jest ok. dopóki nie trzeba okazać sobie uczucia, wtedy wszystko mi się przypomina, tamta historia z przeszłości i Ty po poznaniu Agnieszki .”spierdalaj ”możesz się zarzygać na śmierć kurwo”” spierdalaj z mojego życia, nie chce cie w nim”” Ale tu syf nie będę jadł w tym syfie”” Jak płakałam u ciebie w domu A:„chcesz się bzykać? to ci się lepiej zrobi” M:nie, chce żebyś mnie przytulił A„daj spokój dawno się nie bzykaliśmy” A: doprowadź się do porządku(byłam rozmazana)to się po bzykamy. Brzydzę się wszystkich nawet jak są mili i dobrzy, przypominam sobie to i uświadamiam, że na początku zawsze jest fajnie ,(z tobą tez było) a potem się zaczyna.To myślenie praktycznie uniemożliwia mi zaufanie komukolwiek i stworzenie zdrowej relacji, dlatego odnalazłam szczęście w internetowej relacji ,bo pozwoliła mi idealizować kogoś i była obarczona mniejszym ryzykiem.

napisz co jescze pisala bo bardzo mnie przypomina z kiedys.. albo mozemasz rozmowy twoje z nia wtedy bedziemy wiedzieli kto jest winny

Gość gtgtytytytyt
Dopiero jak zadzwoniłam i jak się darłeś jak kiedyś pomyślałam, że to niemożliwe żebyś był takim potworem i wiedział to wszystko tak się zachowywał. Że Ty się nie zmieniłeś, że jesteś cały czas taki sam i nie ma żadnej drugiej strony osobowości. Wiesz, że bolały mnie te twoje słowa zawsze, bo nigdy na nikim nie zależało mi tak jak na tobie.. Dla nikogo nie walczyłam tak sama ze sobą z taką determinacją nie walczyłam o normalność. Jak się teraz okazało i czego dałam Ci ostatnimi czasy dowód chuj mi z tej walki wyszło:), ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo.

wielka sciema wydales sie pod innym nickiem

Gość gtgtytytytyt
Ty na prawdę byłeś moim pierwszym chłopakiem. Wcześniej, na tej imprezie działkowej(ten pierwszy raz) to nie było nigdy nic po pijanemu, to był gwałt. Ale mi było łatwiej mówić wszystkim, że byłam pijana i nic nie pamiętam, bo to było bardziej „trendy” W końcu niejednej nastolatce zdarzał się seks po pijanemu, a gwałt to jednak wstyd. A, że byłam pijana to też swoją drogą, dlatego nic nie mogłam z tym zrobić, bo cytuje „kto Ci uwierzy każdy widział, że byłaś pijana, nikt nie uwierzy tak pijanej lasce” I to był fakt. I JA CIE STRASZNIE KOCHAŁAM, stąd te jazdy teraz i wtedy. Nie pisze Ci tego by Cie wzruszyć, ale skoro i tak już wiesz, że jestem pierdolnięta to zależy mi na tym żebyś spróbował zrozumieć, dlaczego byłam taka zjebana. O tym wszystkim pisałam temu Maruszowi, byłam anonimowa, było łatwiej. Proszę cie, doczytaj to do końca. Nieraz próbowałam CI powiedzieć „że tamto się nie liczy” ,ale wstydziłam się więcej. Zresztą Ty ciągle mówiłeś, że szukasz ‘normalności” ,a ja taką udawałam. Nie należałeś do osób z psychologicznym podejściem do ludzi i nie chciałam opowiadać ci o kolejnym moim „problemie ze sobą”, bo wiedziałam, że takie akcje Cie zniechęcają. Potem Ci tego wszystkiego nie mówiłam, bo bałam się że uznasz mnie za manipulantkę . Wtedy jeszcze o Ciebie walczyłam i bałam się, że pomyślisz ,że to taki zabieg żeby Cie wzruszyć, zmanipulować, a nie chciałam tak. Teraz to już nie ma znaczenia, wiec mogę do końca Ci wszystko opowiedzieć. Bo skoro już przez tą akcję z MAriuszem wiesz jak bardzo mam zrytą psychikę, to już mi na niczym nie zależy

Gość vsfhgudfhgfugneu4
autorze jestes pierdolonym dupkiem, jak mogles zostawic dziewczyne sama na srodku ulicy ? pewnie niezle jej zryles psychike. Dziwie sie ze nikt nie wzial strony tej dziewczyny, byc moze ma problemy emocjonalne, ale nie robcie z niej wariatki. To autor powinien sie leczyc, bo mi sie wydaje ze jestes jakims socjopata, zeby swojej dziewczynie dowalać, robic przykrosci , wyzywać? czy ty jestes normalny?? Nawet jesli ze soba nie jestescie to jak mozna do wrazliwej dziewczyny z ktora sie bylo w zwiazku mowic per k*wo i dziwko A to taka wrazliwa osoba, widac po spoosobie w jakim sie wyraza. Wiec jesli kiedys popelni samobojstwo to gratulacje, bo to po czesci bedzie twoja wina. !! jestes palantem

Gość gtgtytytytyt
owszem sciema bo chcialem skierowac wątek na inny tor!!.Dlateo bo ja jednak w to wierzę:/Slucham was ale to dziwne i chciałem posluchać innejs trony

Gość vsfhgudfhgfugneu4
wypiales sie na jej problemy gdyby mi facet wyjebał że mam byc normalna i nie marudzic bo mnie zostawi to pierwsza bym go w dupe kopneła. troche emapti, zrozumienia kurwa ludzie maja problemy. jestes dzieciak i nie nadajesz sie do zwiazku. oczekujesz nie wiadomo czego a w zamian same przykre slowa. wspolczuje lasce bo jest wrazliwa. i pewnie wszystko to przezywa. dupek dupek i jeszcze raz dupek

ty jestes pojebany jakis wiec to jest prawda ze jest taka laska czy nie?

Gość minkimeeeee1212
nie daj sie wpuscic w maliny. to jakas psychofanka!!!! uwazaj bo mozesz miec problemy przez ta konfabulantke!!!

Gość gtgtytytytyt
jest!!Tylko że wszyscy pisali że kłamie a ja mam takie mieszane uczucia i chciałem decyzje na inny tor sprowadzić