Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenana344

Pomóżcie błagam, już nie daje rady!

Polecane posty

Gość Marlenana344

Mam 17 lat, mieszkam z dziadkiem i babcią. Moja mama zginęła w wypadku gdy miałam 9 lat, ojciec jest chory-leży w szpitalu. W domu sie nie przelewa a on potrzebuje strasznie drogich leków.. Nie wiem co mam juz robic, tata zawsze był wzorem dla mnie. Jeśli go teraz strace moje zycie nie bedzie mialo sensu.. skąd mam wziasc pieniadze by dalsze leczenie bylo mozliwe.. mam jeden pomysl, zly- ale co mam innego robic.. prostytutka? to jedyne rozwiazanie.. by tata zyl.

a nie mozesz isc do normalnej pracy ???? tylko juz chcesz dupą rzucać na prawo i lewo !!

Gość nie nie irytuja
wez przestan sa rozne fudacje ,trzeba tez isc od opieki spolecznej

Gość nie nie irytuja
ty miki sama dup,sko wywalasz tu na forum z walsnej woli wiec stul ryjek

Gość nie nie irytuja
to meslise wypij na nerwy pomaga egoistko jedna nie przyszlo do bani tepa starzalo ze moze naprawde ktos potrzebuje pomocy

Gość Marlenana344
pracuje. Ale leki są o wiele droższe;(

są inne sposoby zapracowac na leki chcesz sobie zniszczyć życie

Gość bella.
zawsze jest jakies wyjscie tylko nie mozna sie poddawac. musisz walczyc o niego! w kosciole parafialnym mozna zoraganizowac skladke u nas w parafii czesto tak robia ze stoi kilka malych dzidzi w puszkami pzed kosciolem a ksiasz mowi na jaki cel zbieraja i ludzie wrzucaja tam pieniadze. oprocz tego mozesz porozmawiac z dyrektorem swojej szkoly i poprosic go o zorganizowanie np jakies dyskoteki charytatywnej i pieniadze z biletow bede przeznaczone na leki dla twojego taty. jest mnostwo opcji i wcale nie musisz przy tym zostac prostytutka!

Gość poszukaj w necie jakiegoś
stowarzyszenia ludzi z taką chorobą albo podobną. Popytaj ich skąd biorą fundusze na leczenie, może podpowiedzą Ci jakąś fundację, która im pomaga to finansować. Może doradzą tańsze zamiennik leków. Powodzenia i nie załamuj się!

Gość nie nie irytuja
napisz na co choruje twoj tato!! nie uciekaj sie do takich spobow drastycznych bo to zniszczy ci zycie i problemu nie rzwiaze ,pomysl co poczulby tato jakby sie dowiedzial skad masz pieniadze w jaki sposbo je zarabiasz.....

nie nie irytuja nie no spoko najlepiej dać dupy zamiast pójść do normalnej pracy

Gość Marlenana344
Mini Mouse, trudno mi jest a Ty jeszcze mnie obrazasz, masz tupet .

ladaco to co proponujesz to to samo co ona ma zamiar zrobic

Gość nie nie irytuja
do mini micki ..... sluchaj ksiezniczko ty akurat jestes slaba strazniczka moralnosci ,wstawiasz fote na ktorej wygladasz jak ladacznica wiec daruj sobie komentarze chyba ze chcesz pomoc....

Gość jak ma pracowac mając
17 lat. Uczy sie przeciez chyba. Sluszne uwagi o fundacjach napisz do TVNu chociaz,sa rozne strony w necie, na pewno nie prostytucja.

Marlenana344 bo powinnaś znaleźć inne rozwiązanie niż prostytucja !! dla mnie to głupota. sorry

Gość KAFFFFFFFA
Na pewno pomoże Ci MOPS. Zgłos się do nich nak najszybciej.Przedstaw sytuację.Wiem,że dostaniesz dofinansowanie do leków dla taty. Trzymaj się!!!!! Ladaco uspokój się!

Gość nie nie irytuja
Marla a na co tato choruje???

Marlenna powiedz cos więcej moge dac ci namiary na hospicjum gdzie tata moze byc i będzie mial leki za darmo

Gość nie nie zawsze jak jesteś
w szpitalu to dają ci leki. zapewniam. ja swojej mamie kupowałam za własną i rodziny całej kasę - także te drogie. w szpitalu powiedzieli, że nie mają więc nie dadzą i od nas zależy, czy mama leki dostanie. taka prawda :O

Gość asdasdasdasdasd
po ile anal?

chętnie pomoge jak chcesz ale nie wybieraj tego ostatecznego rozwiazania prosze

Gość Marlenana344
moje cale zycie jest do kitu, pomagam ciotce w sklepie spozywczym zarabiam grosze. Za ktore muze sie sama utrzymac, w szkole ludzie nabijaja sie ze mnie- nie chodze w najmodniejszych ciuchach , nie mam pieniedzy nawet na najzwyklejsze kosmetyki . Babcia z dziadkiem sa przemeczeni ta cala sytuacji .. a maja na glowie jeszcze mnie.

Gość nie nie irytuja
do mini mouse dla mnie ty jestes internetowa prostytuka ..... sluchaj ksiezniczko ty akurat jestes slaba strazniczka moralnosci ,wstawiasz fote na ktorej wygladasz jak ladacznica wiec daruj sobie komentarze chyba ze chcesz pomoc... to moje zdanie

Gość papa norama
napisz do panoramy, W ich redakcj podobno powstaje ostatnio taki program, gdzie mozna szukac pomocy. http://film.wp.pl/id,105759,title,Osiemnastolatek-poprowadzi-specjalne-wydanie-Panoramy,wiadomosc.html?ticaid=19b08

Marlenko,nie jakoś bedzie naco jest chory tata ?? i gdzie mieszkacie