Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka1234

Wygląda na to że nam się udało

Polecane posty

Gość staraczka1234

Dwa cykle starań i się udało. Chyba się udało :) Nie potwierdził tego jeszcze lekarz ponieważ czekam na wizytę. Brak @, test ciążowy dodatni, drażliwość piersi i pobolewania w podbrzuszu. Nie sądziłam, że tak szybko się uda. Piszę tu bo muszę się z kimś tą wiadomością podzielić. Partner i najbliżsi oczywiście wiedzą ale innych nie informowałam z racji tego, że to przecież nie potwierdzone przez lekarza. Nie mogę wprost w to uwierzyć. tyle się naczytałam na temat późnej ciąży i o tym że tak trudno w nią zajść, że nastawiłam się na to iż potrwa to bardzo długo. A tu proszę. Oby wszystko szło dobrze :) Są tu jakieś świeżo zaciążone? Chętnie porozmawiam :)

GRATULUJE i troche zazdroszzce tez od czesu jak urodzilam syna chce znowu zajsc w ciaze. Powodzenia ❤️

Gość staraczka1234
jeszcze nie dziękuję bo wiem, że to dopiero począteczek. Mam jednak nadzieję, że wszystko się uda :)

Gość alikaaa
Gratulacje, też zaczynam niedługo starania :). Oj nie ma zasady, jak kobieta i mężczyzna są zdrowi, to chyba częściej niż rzadziej się dość szybko udaje :). A powiedz celowałaś w owolucję, czy pełny luz i kochaliście się kiedy chcieliście? ;)

Gość alikaaa
A jak miałaś do tej pory regularne cykle, a teraz nie nadszedł okres, to myślę, że to pewnie, że to ciąża :)

Gość staraczka1234
celowaliśmy w owulację a raczej troszkę przed - kierowaliśmy się testami owulacyjnymi. To prawda, że jesli partnerzy zdrowi to powinno udać się szybko - jednak z racji mojego wieku (po 30) pewni więcej u mnie cykli bezowulacyjnych niż u młodej kobiety - choć to pewni nie jest regułą.

Gość joojjjjjj
to wygląda na to że mamy pierwszą mamę na listopad 2010 :)) gratuluje i zazdroszcze - ja czekam na @ - jeszcze tydzień

Gość dooooooka
gratuluje;-) ja tez czekam na@,, juz powinna być a tu tylko zawroty głowy.. ;)

Gość Gratuluje pamietam moje
szczescie gdzie udalo nam sie na pierwszysm razem, za jednym "szczalem". Zaszlam w ciaze na poniec grudnia, dzisiaj jestem po zabiegu łyżeczkowania... Cieszylam sie ciaza 9 tygodni, teraz czekam kiedy znowu bedziemy mogli probowac.. Naprawde gratuluje Ci z calego serca, jednak nie rozpowiadaj poki co o ciazy, tylko najblizszym, bo w razie czego (odpukac) potem moga byc nieprzyjemne sytuacje jesli znajomi beda pytali co i jak...