Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

jaką czarną farbę do włosów polecacie?

Polecane posty

chciałabym ufarbować sobie włoski na czarno, z tym że, marzy mi się kolor taki delikatny (nie strasznie ciemny i "ciężki"), no i zależy mi na połysku.

Gość Majkowa Panna
ja nie polecam żadnej czarnej , bo niestety cięzko z tego koloru wyjsc :o

Gość Majkowa Panna
a sama farbujesz ?

Gość Majkowa Panna
to możę pomyśl nad jakimś brązem ciemnym. Czarnej typowo farbki nie polecam... A jaki mas znaturalny ? Farbujesz teraz z naturalnego rozumiem ?

naturalne mam ciemnobrązowe, właściwie to czarne tylko strasznie matowe. rozjaśniłam na średni brąz, a teraz marzą mi się czarne, tylko że mega błyszczące:)

GARNIER tylko i wyłącznie:) Mi odpowiada... Dość długo już farbuję ok 2 lat... Włosy są lśniące i błyszczące po tej farbie. Bynajmniej moje. POzdrawiam

ja polecam essential color...jest to farba bez amoniaku firmy schwartzkopf.....mam kolor czerń granatu...ma delikatny granatowy odcień który widac praktycznie tylko ''pod światło''....włosy suuuper sie błyszczą.....miałam tez farbe garniera ale włosy nie były po niej takie lśniące

Gość Majkowa Panna
Tylko, że z czarnego pozniej cięzko wyjść. Jedynym rozwiązaniem póxniej jest odbariwanie , ktore niszczy wlosy , albo inne "cuda" równie "dobre" dla wlloskow, wiem, bo sama to przerabialam.

Gość Majkowa Panna
Możę kolor taki, jak "Kawowy brąz" ?

Laura, jaki odcień z safiry? Majkowa panna, uważasz że to nie jest czarny kolor tylko brąz?

Ja już też od dłuższego czasu używam farby GARNIERA "Brąz'- jestem szatynka i na moich włosach wyglądają jak czarne. Włosy mam po tej farbie mięciutkie i lśniące, zdecydowanie polecam :)

no może i masz rację, ale wiesz - odpowiednia farba też jest ważna. no i żebym nie wyglądała w tej czerni jak wiedźma:/ dlatego trochę się waham co wybrać.