Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweln

fryzjer białystok

Polecane posty

Gość paweln

strzyzenie , mycie, farba i plotka :)

Gość ja wlasnie szukam dobrego
fryzjera w Bialym, możesz coś polecic?

Gość paweln
chcialem zapytac, jak jest u waszych fachowcow u których się strzyżecie o czym wam nawija fryzjer podczas usługi, gdyz ostatnio odwiedziłem salon który poleciła mi moja znajoma "Przedziałek" - rewelacja nazwa :) i o tuż spotkałem się z niesamowitym spostrzerzeniem i stwierdziłem ze jednak istnieją prawdziwi fachowcy- interpersonalne doradztwo, fachowa obsługa, aż chce się by włosy rosły :) - a jak jest u was? Czy jest jakiś salon ktory możecie tez polecic?

Gość paweln
tak w białymstoku jest naprawdę polecam

Gość ja wlasnie szukam dobrego
ja niestety w Białym nie znam dobrego fryzjera, ale za to moge odradzic salon na lipowej:O A ten "Przedziałek" to gdzie sie znajduje? I jak tam z cenami?

Gość paweln
a który na lipowej ? Bo tam też troche jest. A "Przedziałek" jest na wasilkowskiej 54 lok 5 , męskie 13- 18, a damskie to coś mi mówila bo pytałem dla dziewczyny swojej średnio 35 coś mi się kojarzy. Wiesz mnie bardziej męski interesował bo wszędzie męski to tylko dodatek a tam mają nawet produkty tylko dla mężczyzn i to sie chwali !Jako jedyni mają linię męską American Crew- zakupiłem sobie kilka produktów u nich rewelacja. Mysle ze mozesz spróbować. Ja wysyłam swoją dziewczyne tam. :)

niesamowita historia,pawel;) normalnie wierzyc sie nie chce, ze maja tam takich super klientow;o

Gość gosiasta
a ja słyszałam też coś o tym miejscu i własnie ide do nich na wizytę, moja koleżanka była tam i jest bardzo zadowolona

Gość ibiza_sunny
Agnes na Pogodnej jest całkiem niezły, że tak to nazwę. Na pewno warto się wybrać, jeśli ktoś do tej pory szuka tego właściwego dla siebie fryzjera. Po moich przejściach z EllaFryz czy Kameleonem, ten okazał się idealny. Ceny porównywane do tych dwóch wymienionych, ale warto. tutaj ich stronka - www.agnes-salon.pl

Gość KIRAAA
Jak już chyba w innym wątku wspomniałam to właśnie byłam ostatnio w salonie urody Deja Vu super atmosfera i fryzjerki genialne chyba wszystkie ale na pewno ta co mnie ścinała polecam:)

Polecam Monike z Fryzjer Cafe swietnie strzyze fajnie dobiera kolory czesala mnie na moj wlasny slub uczesanie bylo piekne a trwalosc super na poprawinach jak swieza..mloda kreatywna osoba polecam