Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetChocolate

Czy wasi faceci tez tak robia?

Polecane posty

Czekam na niego bo mamy sie spotkac....ale np on jest w pracy albo cos robi,naprawia sobie w samochodzie itp...o okreslonej godz o ktorej powinien wracac pisze mi smsa" Kochanie jeszcze z pol godz"....mowie ok spoko...po pol godz dostaje nastepnego smsa ze jeszcze nastepne pol godz!!! No i przy tym drugim nerwy mi juz puszczaja...a juz wogole jesli jest pozno dosyc juz....tak jak dzisiaj....bo dojazd mu tez zajmie pol godz,szykowanie sie nastepne pol godz....Wy tez tak macie??:o

Gość tak a najbardziej lubimy
wali Cie w bambuko :)

mój też tak ma. Miał być po południu a jeszcze go nie ma bo się nie wyrobił:P. Też mnie to czasem denerwuje i jestem zła a jak on pyta dlaczego to mówie że nie jestem hehe

Gość agnieszka1111
o nie ;/ twój chłopak chyba ma cie w dupie. zrob tak, żeby to on w koncu na ciebie czekał i sie przejmował. nie ma co sie cackać . już ja sie tak cackała i byłam dobra, wiecznie na zawołanie. i już nie dokończe, ale sie domyśl ;(

Gość inanana
Mój były mówił mi np. że będzie za powiedzmy godzinę, a jak już zostało 5min do jego przyjazdu to mi pisał, że jeszcze 15min czy tam ileś. No i ja wkurwiona byłam, bo się szykowałam itepe, żeby akurat się wyrobić a On sobie tak w kulki leciał;/ To się oczywiście darłam i darłam, aż w końcu się nauczył punktualności xD PRAWIE ;P

zreszta jak wiem ze moj facet ma cos do zrobienia to rozumiem ze to cos waznego, pierdoly zostawia sobie napozniej :P

mój pierwszy chłopak tak robił;/ ale olałam go po pół roku a potem płakał, że juz tak nie zrobi, pewnie kolejna ściema;/