Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauraaaaaa

ściąć włosy czy nie?

Polecane posty

mam dylemat, od 3 lat nie byłam u fryzjera bo zwykle po byłam niezadowolona. Mam już bardzo długie włosy, jednak są strasznie zniszczone na końcach więc zwykłe podcięcie raczej nic nie da a poza tym zauważyłam, że wyglądaja brzydko bo przy głowie zaczynają się robić płaskie a na końcach puszyste. Niewiem czy tylko obciać je o ok 8 cm czy ściąć do ramion i zrobić jakąś nową fryzurę, a może dalej nic nie robić??? http://i45.tinypic.com/rvxc01.jpg

sama juz niewiem, czasami wyglądają ładnie i niechce ich ścinać, ale zwykle mam straszną szopę i musze je nosić zawiązane

Gość tyyuuu
ale wielki wieloryb z Ciebie buahahaha

Gość Werka niebor
NOO jakbym byla taka gora tluszczu to bym nie zamieszczala swoich fotek. fuuu :O

ja bym ścięła na Twoim miejscu, tym bardziej że jak twierdzisz sa zniszczone...tego akurat na zdjęciu nie widać, ale jak dla mnie wyglądaja ciut przycięzko

do tych wyżej: dodałam zdj żeby pokazać jak wyglądają włosy a nie pokazać siebie, może i nie jestem chuda, albo nawet jak wy twierdzicie tłusta, ale nie narzekam na wygląd :)

Gość ghjkl
Jesteś ładna i włosy też ladne,ale faktycznie fryzurke możesz śmialo zmienic na troche modniejszą i lżejszą.Tym bardziej że tyle lat nie bylaś u fryzjera to przyda sie jakas odmiana.A co do Twojej tuszy to chyba wypowiadaja sie te wychudzone wieszki,bo Ty wygladasz ok.

Gość ghjkl
No fajne te po lewej,tylko pewnie byś musiala je ciągle tak ukladać to zdjęcie jest pewnie zaraz po stylizacji

Gość wikki77
Te po lewej fajne , śmiało możesz ta ściąć , będzie Ci ładnie, masz ładną buzię.

Gość wikki77
Mocno ścieniowane też są super i tez to ciebie pasują, chyba nawet lepsze od poprzednich, wyglądają bardzo młodzieżowo, chyba tez tak zetnę , moje tez długie.

co prawda to na tej dziewczynie ze zdjęcia każde włosy wyglądają super, niewiem jak na mnie, ale wydaje mi się że było by ok bo też mam takie gęste włosy. I niemogę się zdecydować czy mocno wycieniować czy obciąć na prosto do ramion :P

chyba tylko wycieniuję wierzchnią warstwę włosów o połowę tak żeby długość tych od spodu była taka sama, ale powinny się wtedy unieść przy głowie ogólnie dzieki za porady:)

Gość ferolka
wiesz co, masz świetną twarz, i nie uważam, że jesteś"gruba" .. ;/ nie wiem czy to zazdrość przez niektórych przemawia czy czysta głupota, ja bym Ci poleciła może coś jak rihanna w teledysku shut up and drive ;)