Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle pada i pada

Moje dziecko ciągle sika

Polecane posty

Gość ciągle pada i pada

Moje 3 letnie dziecko sika co 4-5 minut. Nie ma problemów zdrowotnych bo zrobiliśmy badania moczu. Nic go nie boli. Ciągle sika, albo robi kupę. 80% czasu spędza w toalecie. Czy to tylko taka fascynacja łazienką? Czy wasze dzieci też coś takiego przechodziły?

Gość ciągle pada i pada

Gość no ty chyba zartujesz.........
co 4-5min???????!!!!! a ty tak sikasz????? fascynacja łazienką może i tak,ale jeśli siedzi na kibelku i nie słyszysz żeby robił siusiu. Ja bym poszła do lekarza

Gość PAPUGAAAAAAAA
dziwne moze boji sie ze zrobi siku lub kupe do majtek i przez to ma stersa i dlatego biega tak często do łazienki

po za tym to chyba jakieś prowo :O bo nie wierze że dziecko może tak często się załatwiać :O bo by już nie miało czym się załatwiać żal :O

Gość ciągle pada i pada
Oj trochę źle się wyraziłam. Chodziło mi o to że w łazience jest 4-5 minut. Sika niedużo i wraca do zabawy, po kilkudziesięciu minutach (30-40 minut) znów chce sikać. Jak zobaczy ze ktoś jest w łazience stoi pod drzwiami i krzyczy ze też chce. Za każdym razem sika. Nie udaje. Pije dosyć sporo to fakt. Pediatra zlecił badania moczu ale wyszły w normie.

no ale za każdym razem jak ma zrobić siku to słyszysz że robi? czy tylko tak rekreacyjnie siedzi na kibelku?

Jak duzo pije to i siusia czesciej,jak badania wyszly w normie to nie masz czym sie martwic

Gość ciągle pada i pada
Za każdym razem sika, albo zrobi kupkę. Trochę to irytujące bo jak tylko wejdę do łazienki to zaraz stoi pod drzwiami i krzyczy ze już nie może i że bardzo chce sikać/ kupę. Jak nikt nie korzysta z łazienki też ją regularnie odwiedza.

Gość Iw76
Zrób dziecku badanie na cukier, jakie ma stężenie

Gość w normie to znaczy
jakie konkretnie były wyniki jeśli możesz powiedzieć?