Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elo głąb matematyczny

BOJE SIĘ MATURY Z MATY !!!!!!

Polecane posty

a wy??

ja nie :P ja sie boje angielskiego ... bo z części pisemnej radze sobie dobrze ale słuchanie i czytanie to lipa :-O

28 % ;( ja boje sie z angielskiego ale ustnej

to nie wiele ci brakowało ... tylko 2 procent ... nie przejmuj sie ...do matury jeszcze sporo czasu ... jeszcze zdąrzysz się podszkolić ... ;) u mnie w klasie to nawet po 1 lub 2 punkty mieli i sie nie przejmują :)

angielski nie jest trudny, nie bój się :) Wiem, bo zdawałam i było wszystko OK :) Skupienie najważniejsze no i akustyka miejsca :o miałam na sali i zdałam na 84% ;)

Gość GRUBAASKA
hehe :D dobre :P a Ty ile miałas % ?

Gość GRUBAASKA
Lady S. chciałabym na tyle zdać :D

Gość GRUBAASKA
u mnie w szkole był pogrom na maturze próbnej z polaka dużo osób nie zdało a u was??

u nas polski jak polski ...całkiem niezłe ... ale matematykę to zdało tylko 14 maturzystów...

Gość GRUBAASKA
"ale matematykę to zdało tylko 14 maturzystów..". w klasie ? czy w szkole? :P

Gość rude girl
u mnie tez cienko z matmy i w klasie tez:O az strach jak wywalą jakies glupie zadania to dziekuje bardzo... jak pisalismy probna z oke to mailam rowno 30% a z operonu 26% :O tragedia

Gość GRUBAASKA
disSeEE haha :D ja licze na to że nauczyciele sie zlitują i będą nam na maturze podpowiadac:D:D:D

Gość GRUBAASKA
no masakra jest z ta matą !! ja bylam dzisiaj na korkach i tłumaczyla mi równania bo to zawsze na maturze jest ale nie ciekawie ... nie czaje tego w ogóle .. eh dobrze by bylo chociaż 3 otwarte zadania zrobic bo ostatnio oddalam kartkę bez żadnego zadania otwartego ... :(

:) nam nie podpowiadali niestety .. :P ale na maturze zawsze są podobne zdania (rozwiązuje się je podobna metodą) ...zmieni tylko treści i dane ... chodzi mi np o OPERON (zdanie z prędkością ) i OKE( to z książką) - tworzyło się układ równań inne zadania też są podobne... po prostu trzeba rozwiązywać te testy i ćwiczyć metody rozwiązywania :) nie wiem jak u was ale ja mam cudownego pana profesora który bardzo dużo mnie nauczył i cały czas nas męczy,rozdaje dużo testów i potem sprawdza.... ale można mu tylko podziękować bo dużo nauczył :)

Gość GRUBAASKA
a my mamy taką zrytą nauczycielkę że cała lekcje do tablicy bierze 2 osoby które wszystko umieją i nic nie tłumaczy ... więcej w gimnazjum rozumiałam niż teraz ...

u mnie z angolem było przejebane bo w technikum takie były przygotowania do matury, że naprawdę żal totalny lepiej nie wspominać, żeby nie tracić nerwów :O wolałabym pisać matę niż przeżywać po raz drugi to z angolem, w ogóle języki u mnie to lipa

właśnie ja z językiem taki sam problem... w kółko ćwiczymy pisanie listów i tych innych pierdoł ,nie słuchamy nie czytamy ze zrozumieniem ... nie wiem jak ja zdam t a maturę ... w ogóle ten mój nauczyciel to chyba nie wiele umie jak my :-O

Gość GRUBAASKA
a tu matura juz niebawem ehh miazga jakaś ;/// trza sie wziąć za nauke :D

ja miałam w zeszłym roku maturę, a na jakie kierunki się wybieracie potem?

Gość GRUBAASKA
dokładnie ... ja na próbnej z angola miałam za formę pisemną 13 punktów na 15 a słuchanie i czytanie to jakaś porażka...

no ja miałam 15.5 na 15 a z słuchania i czytania 10/35 :-O porażka :-O

Gość GRUBAASKA
Ferba a na ile zdałas mature z polaka??? kierunek -kosmetologia :D a Ty co studiujesz??

Gość GRUBAASKA
disSeEE czytanie można jeszcze wyćwiczyc jako tako bo wystarczy opanować słówka i wystarczy ale sluchanie to jest w ogóle jakiś śmiech na sali :D nic nie rozumiem co oni mi tam pitolą po angielsku :D

pisemny 61 % ustny 50 % mimo, że pracę miałam przygotowaną rewelacyjnie to egzaminatorki chyba trochę za cięte ... za łagodne określenie SIEKIERY :O a inne klasy ehhh ... po 1 jakimś łatwym pytanku i do widzenia ...

niby tak ... ;) czytanie może i opanuje ... ale słuchania to nie ... rozumiem co 10te słowo :-O