Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palenie bierne

tesciowa

Polecane posty

Gość palenie bierne

Witam, otoz nie wiem co juz mam robic.. :( mieszkalam z chlopakim w wynajmowanym mieszkaniu, zylo nam sie super, on pracuje ja sie ucze i pracuje. 3 miesiace temu zaszlam w ciaze.. jak tylko tesciowa sie dowiedziala, poprosila nas zebysmy sie do iej wprowadzili, znam ja 5 lat i jest bardzo sympatyczna osoba, ale... no wlasnie, wczoraj moj chloapk, a wlasciwie narzeczony sie z nia pokloci o byle co. wkurza mnie ze zamiast palic na balkonie czy cos, to od wczoraj pali przy mnie, ja oczyswiscie wychodze z pokoju.. mialo byc tak pieknie, a tu co. poradzcie co robic :(

ja mam ten sam problem, mój teściu pali jak smok, a najgorsze jest to, ze pali przy dziecku, zwracałam mu już uwagę, prosilam też o to meża, a nawet tesciową, a on na to, ze jest u siebie w domu i bedzie robił co mu sie podoba. tak siebie moze truć, bo to mi nie przeszkadza, ale nie pozwolę na to by truł moje dziecko. zazwyczaj siedzimy u siebie w pokoju, ale chcąc wykąpać synka muszę wyjść na góre. szlag mnie juz trafia, ale nic na to nie poradzę.

Gość palenie bierne
nie on, tylko tesciowa, lukasz rzucil palenie jak tylko dowiedzial sie o malenstwie... zwrocil jej uwage, zeby nie palila.. nie wiem po co tak nas zachecala zebysmy sie wpowadzili.. :(:(

o sorki, źle przeczytałam, myslalam, ze to teściowa przy tobie pali.

Gość trtr
Wynajmijcie coś dla siebie. Nie ma sensu próbować reformować tępek bądź wrednej, starej baby. Trzeba być ostatnim bydlęciem żeby złośliwie palić przy kobiecie w ciąży. Współczuję dziecku takiej "babci". P.S. Moja teściowa też pali ale zawsze wychodzi na balkon, czy jest u nas, czy u siebie, bo najpierw moja ciąża a potem zdrowie już narodzonego dziecka były najważniejsze.

Gość palenie bierne
julek 26, ja mieszkam z nia w dwu-pokojowym mieszkaniu.. caly czas czuje dym papierosowy.

Gość trtr
I jeszcze jedno, tak na przyszłość: dziecku szkodzi nawet przytykanie go do ubrania w którym się paliło!!!

Gość palenie bierne
ogolnie, to mam ochote sie wyprowadzic do moich rodzicow, jest to dom jednorodzinny, gospodarstwo, nikt w domu nie pali, tylko probelm jest typu znalezienia pracy dla lukasza..