Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teqillaaa

Do osób, które poznały swoją drugą połówkę w necie

Polecane posty

Gość teqillaaa

Na jakich konkretnych stronkach, portalach ich poznaliście, jak to bylo??? o ja szukam i szukam, i nic

Gość fiumka
to ja Ci moge wszystko opowiedziec :)

Gość j j hjhjbjbjhb
jak chcesz to mozemy się poznac i cię wyrucham

Gość wieczorowaa sukienkaa
nie szukaj, to znajdziesz:)

Gość teqillaaa
Fiumka- bardzo chętnie posłucham:)

Gość j j hjhjbjbjhb
ej nie ignoruj mnie

Gość teqillaaa
oj kiedys tez tak mowilam ze nie bede szukac i znalazlam. ale posypalo sie a teraz jakis czas juz jestem sama i doskwiera mi ta samotnosc

Gość amozetak
www.ilove.pl ale , 80 % nie wie czego chce ... znaleść takiego mezczyzne .... który mówi prawde ...

Gość fiumka
Poznałam go przez komunikator skype, ktoś zrobił konferencje i zobaczyłam nick z gry, trzy najkochansze literki, spodobał mi się. Napisał, dogadywalismy i smialismy. Tak kazdego dnia rozmawialismy i rozmawialismy, zaszlo dosyc daleko, juz tyle kłotni przeszlismy, ale ani jedno ani drugie nie mogło wytrzymac, potem czule sie godzilismy. Dzieli nas 400 km i 6 lat roznicy, a łączy jeszcze wiecej. Codziennie towarzysza mi mysli o nim, nie moge wytrzymac jednego dnia bez naszych rozmow... Troszke bajkowe, prawda? ale prawdziwe :) kocham Go.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na gumtree przez przypadek. Nie szukałam. Ale chyba nadszedł koniec.... a miało być na zawsze :(

Gość teqillaaa
mam pytanko-zaczernilam sobie nicka-dlaczego nawet po wpisaniu hasła jestem pomarańczką??:) do przedmowcy-glupote trzeba ignorowac

i jak ktoś poznał na forum.rekonstrukcjaczolgow.mechanika.pl to ty też tam pójdziesz? :O nie masz własnych zainteresowań? bo portale randkowe to portale randkowe :p kwestia z kim się umówisz i komu się spodobasz albo kto tobie i jak dużo będziesz się spotykać

Gość fiumka
męzczyzna moich marzeń, swietnie zbudowany, wysoki, romantyczny, szczery. To mi wystarczy, jednak internet dobra rzecz :)

Gość kicia ruchawka
a ja poznalam tu na tym zidiocialym forum:) chcialam kochanka a mam najukochanszego faceta na swiecie!

Gość teqillaaa
no faktycznie romantyczna historia:)ale czy mam rozumiec ze jeszcze sie nie widzieliscie?? bo jesli tak, to jestem w b. podobnej sytuacji teraz. onaaaa-nie slyszalam o gumtree. przykro mi ze sie posypalo u Ciebie

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gumtree to portal gdzie umieszcza się ogłoszenia, informacje z każdej dziedziny. Mi też jest przykro

Gość teqillaaa
do BNB-caly czas szukam. mam jakies tam zainteresowania, jak kazdy, ale to nic specjalnego, czemu poswiecilabym cale swoje zycie wiec portale dla specjalistow odpadaja. kurcze, chcialabym mieszkac w wiekszym miescie i sprobowac randki w ciemno:P. mieszkam w malym miescie wiec to raczej nie wchodzi w gre

Gość fiumka
tak moja droga, nie widzieliśmy się ;) to wszystko jest takie dziwne dla kogos kto tego sam nie przeżył. Wiele osób to tez krytykuje- " miłosc przez internet, dla gówniarzy!" nie,nie,nie, ja wiem ze cos w tym jest, cos wielkiego. Czuje sie jakbym go znała z 5 lat. :)

" jak kazdy, ale to nic specjalnego, czemu poswiecilabym cale swoje zycie wiec portale dla specjalistow " jak to jest cokolwiek to na pewno jest w necie o tym forum. Przecież wszędzie jest więcej amatorów niż specjalistów :P Zawsze możesz pogadać, kogoś pozna, pojechać na jakiś zjazd czy coś. Możesz przecież kogoś poznać przypadkiem dodatkowo dzięki temu. A jak nie to przynajmniej czasami popiszesz sobie o czymś co jest interesujące. zawsze to coś co nie wymaga kupy czasu a pozawala porobić coś ciekawego "sób to tez krytykuje- " miłosc przez internet, dla gówniarzy!"" tak to chyba mówią ci co mało z internetu korzystają. Zresztą internet to tylko sposób komunikacji i nic więcej

Gość teqillaaa
fiumka wiem co czujesz, naprawde bo mam podobnie. nie zwierzam sie nikomu ze znajomych czy rodziny o tym chlopaku bo wiem ze by nie zrozumieli. chcialabym byc z nim, na poczatek chociaz sie poznac ale to raczej niemozliwe(z jego strony:( ) sama tego nie rozumiem ale to raczej nie ma szans wypalic, sam mi to nieraz mowil...dlatego szukam nadal bo latka plyna:) a moge wiedziec po ile wy macie lat fiumka??:)

Gość teqillaaa
bnb-no moze i racja ale nie znam zadnych takich stron-mowie o konkretnym adresie. PS dlaczego wciaz moje wpisy sa na pomaranczowo:(??

Gość Tuli28
ja tutaj na tym formu poznałam świetnego faceta , szczerego , romntycznego itd i tp.,ale nie będzie nam dane być razem

Gość teqillaaa
Tuli28-dlaczego-odleglosc?? no prosze, a mowie tak zle o tym forum a tu sie druga randka.pl robi:)

Gość Tuli28
nie, nie odległość , (chociaż to też) ja mam powody i bardzo mi przykro ,że narobiłam mu nadzieje :(

Gość teqillaaa
tak sie zdarza, pewnie mialas jakies wazne powody ku temu. przykro mi..

Gość Tuli28
mamy kontakt ze sobą , nasza znajomość nie wyjdzie poza wirtualny świat , chociaż oboje byśmy chcieli, nie wierzyłam w to ,że przez internet można poznać kogoś tak szczerego

Gość teqillaaa
oj ale czy jestescie kazde z osobna z kims zwiazane ze nie mozecie sie spotkac? czy chodzi o strach ze w necie mozna sie przejechac na kims? ja jeszcze niedawno sie balam, dopoki nie poznalam pewnego chlopaka. calkiem wartosciowy facet wiec to roznie bywa, wszedzie sa dobrzy ludzie, tak samo jak i zli

Gość Tuli28
ja jestem z kimś on jest wolny :(

Gość Tuli28
i nie boję się go wiem o nim i tak za dużo , a miała to być tylko wirtualna zabawa