Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeniemarzenie

Marzenie !!

Polecane posty

Gość marzeniemarzenie

Mam 17 dni, żeby zrealizować marzenie swojego życia, ale brakuje mi 10tys zł, jeśli znajdzie się tu 10tys ludzi, którzy ofiarują po 1zł, to może się udać. Jakie to marzenie? Jak napiszę to się nie spełni! Warto spróbować oto nr. konta Mam 10 dni, żeby zrealizować marzenie swojego życia, ale brakuje mi 10tys zł, jeśli znajdzie się tu 10tys ludzi, którzy ofiarują po 1zł, to może się udać. Jakie to marzenie? Jak napiszę to się nie spełni! Warto spróbować oto nr. konta 71 1140 2004 0000 3102 3666 5165 mBank tytuł wpłaty "marzenie". Jeśli chcesz wpłacić więcej nie zabronie Ci, ale chodzi tu o akcje czy można zmobilizować 10 tys ludzi do zrobienia czegoś bezinteresownie i spełnić jedno marzenie, jednej osoby w tak w wielkim świecie wirualnym, że nawet nie wiesz komu, dlaczego i po co pomagasz, to jest prawdziwa bezinteresowna pomoc. Tylko od nas, czyli ode mnie i od Ciebie zależy czy takie coś jeszcze istnieje. W życiu trzeba wierzyć w ludzi i we własne marzenia, jeśli masz takie same podejście to weż udział w akcji i po wpłacie pomyśl własne marzenie. Gdybym ja tego nie robił, to na pewno bym takich rzeczy nie pisał. Jeśli sądzisz, że to jakiś wyzysk to po prostu nie wysyłaj i daj sobie spokój z tym. Pozdrawiam! Ps. To nie jest żadna akcja charytatywna itp. PKO SA. tytuł wpłaty "marzenie". Jeśli chcesz wpłacić więcej nie zabronie Ci, ale chodzi tu o akcje czy można zmobilizować 10 tys ludzi do zrobienia czegoś bezinteresownie i spełnić jedno marzenie, jednej osoby w tak w wielkim świecie wirualnym, że nawet nie wiesz komu, dlaczego i po co pomagasz, to jest prawdziwa bezinteresowna pomoc. Tylko od nas, czyli ode mnie i od Ciebie zależy czy takie coś jeszcze istnieje. W życiu trzeba wierzyć w ludzi i we własne marzenia, jeśli masz takie same podejście to weż udział w akcji i po wpłacie pomyśl własne marzenie. Gdybym ja tego nie robił, to na pewno bym takich rzeczy nie pisał. Jeśli sądzisz, że to jakiś wyzysk to po prostu nie wysyłaj i daj sobie spokój z tym. Pozdrawiam! Ps. To nie jest żadna akcja charytatywna itp.

Gość
co to za marzenie? :classic_cool: jak wazniejsze od mojego to Ci wpłace z moimi dzieciecioma piecdziasiat na koncie :classic_cool:

Gość koles wez sie bujaj
Jaaaasne widzialam juz ten post na wp ! najgorsze jest to ze znajdzie sie ktos kto mu / jej to 1zl przesle.....cwaniactwo... !! A kysz