Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ConradWallenrod

Opryszczka narządów płciowych

Polecane posty

Witam! Ostatnio zaobserwowałem u siebie na ciele dziwne zaczerwienienie w okolicach narządów płciowych. Zaczerwienienie to przerodziło się w kilka krostek przypominających zwykłe pryszcze (tak 3,4 obok siebie). Bardzo się boje , że jest to ta opryszczka. Skóra jest zaczerwieniona i trwa to już ok tygodnia. Zaczęło się to pojawiać ponad miesiąć od ostatniego mojego stosunku z dziewczyną i już schodzi powoli , ale objawy te trwały tydzień. Nie występują na napletku, prąciu, ani żołędziu tylko u podstawy siurka gdzie są włosy łonowe. Czy da się z tym żyć jeśli to to najgorsze i czy moge jeszcze się z dziewczyną kochać?? błagam niech ktoś odpowie

Mnie osobiście to nie wygląda akurat na opryszczkę, bo nie masz pieczenia, swędzenia i bąbli wypełnionych płynem (albo o tym nie napisałeś). Trochę już czasu minęło i nie wiem co postanowiłeś, ale jakby ktoś jeszcze miał taki problem to najlepiej jest pójść do lekarza i upewnić się czy to opryszczka, a potem zastosować kurację lekami przeciwwirusowymi.

Gość gość
Ja rowniez uwazam , ze podales za malo informacji, bysmy mogli stwierdzic, czy to moglaby byc opryszczka.Same krosty to za malo-co z pieczeniem i swedzeniem, wydzielina?Moze podam Ci link do strony z opisem opryszczki, przeczytaj i porownaj sobie objawy http://choroby-weneryczne.pl/opryszczka-narzadow-plciowych.html Powodzenia, nie bagatelizuj tego;)